VR ARCHER MEDIEVAL SHOOTER


Beleef 60 minuten lang pure fun met het afschieten van allerlei rare wezens. Ideaal om te spelen na een intensieve LIVE of VR escape room! Samenwerken blijft in deze VR shooter cruciaal. Hoe nauwkeuriger je schietkunsten zijn hoe beter de resultaten. Het opspannen van de boog, het gebruik van vuurpijlen en de hoofdshot verhogen namelijk aanzienlijk de schade.

NEW: Plan je een verjaardag-shooter? Dan kan de 5de persoon GRATIS deelnemen aan de operator stoel! Vanuit hier kan je alle spelers toespreken en instructies geven. Deze functie wisselen we tijdens de missies. Een sfeermovie kan je HIER bekijken.

Geschikt voor alle leeftijden.

WAT MAAKT DEZE VR SHOOTER UNIEK?


 • Eenvoudig te spelen.
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • 3 verschillende niveaus.
 • Je werk samen om de indringers te bestrijden.
 • Geen teleporteer acties. Beweeg tussen shotzones om de beste positie te krijgen.

 • STORYLINE:


  Kan je boogschieten en heb je ooit van gedroomd om een held in de middeleeuwen te zijn? In Archer moet je zombies, trollen, Goblins en andere rara wezens bestrijden die je fort aanvallen, en uiteindelijk - versla de hoofdbaas! Pak een boog en verdedig met je team je kasteel tegen ongenode gasten!

  Neem allen een pijl en boog en verdedig met je team je kasteel tegen ongenode gasten!
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De startprijs is €99,50 voor 2 spelers. Voor de 3de en 4de speler betaal je €19,50 extra per persoon. VR Medieval shooter is gelijktijdig te spelen met 2, 3 of 4 spelers. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen. Reserveer dan 2 VR escape rooms na elkaar of combineer met een Live escape room.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR SHOOTER TIME

  60'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  8+

  GENRE

  Shooter

  YOUR MISSION

  Defend your castle

  PRICE

  After photo

  DIFFICULTLY

  Easy

  ATMOSPHERE

  Middle Ages