Team members


TheStart EscapeRoom - Waar Passie Samensmelt met Avontuur!


**Wil jij deel uitmaken van ons topteam?**
Bij TheStart koesteren we talent en diversiteit. We zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde individuen die willen bijdragen aan ons groeiende succesverhaal. Als je in de omgeving van LIER woont en acteren je passie is, dan hebben we goed nieuws voor je!

**Vacature: Flexjob-medewerker (M/V)**
We zijn op zoek naar een enthousiaste Flexjob-medewerker (M/V) die ons escape-ervaringsteam komt versterken. Ben je beschikbaar op vrijdagavond, zaterdag of zondag en kun je wekelijks 6 tot 9 uur werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

**Jouw missie bij TheStart: Breng Avonturen tot Leven!**
Bij TheStart draait alles om het creëren van magische momenten voor onze gasten. Als Flexjob-medewerker ben jij de ster van het avontuur, die de spanning en opwinding naar nieuwe hoogten brengt met je acteertalent.

**Hoe kan je solliciteren?**
1. Neem je GSM en laat je acteerskills schitteren! 2. Stuur ons een korte, overtuigende videoboodschap via Whatsapp, waarin je jouw motivatie toelicht.

Klaar om deel uit te maken van een team dat avonturen laat beginnen? Bekijk meer details en solliciteer op onze website.

TheStart Escape Room wacht op JOU om deel uit te maken van ons avontuur. Sluit je aan bij ons team en help ons onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Laat je passie voor acteren de vrije loop en maak deel uit van een unieke wereld vol spanning en mysterie!

Benny Cockx


In 2020 heef Benny TheStart Escape Rooms uit de grond gestampt met maar één doel, Escape rooms naar een nieuw niveau te tillen. Samen met zijn team nodigt hij graag mensen van over de hele wereld uit om op avontuur te komen.

Thierry Verhavert


Thierry is een echte kunstenaar. Hij maakt prachtigste decors en waant zicht elke dag in Disneyland. Thierry is ook een VR developer, creatief designer en muzikant. Zijn echte passie is om mensen met een glimlach te doen vertrekken.

Richard Teunen


Richard is een creatief programmeur en ontwikkeld technische hoogstandjes voor escape rooms in no time. Zijn passie is gaming, anime en vooral ... Escape rooms!

Robbe de Schryver


Na een succesvolle MEB stage heeft Robbe de smaak helemaal te pakken. Hij heeft zich bij de TheStart familie gevoegd om zijn nieuwe passie te blijven beoefenen, namelijk escapen en videografie!

Rudy Cockx


Met zijn achtergrond als inspecteur weet Rudy als de beste wat de normen zijn van veiligheid en een goed werkend systeem. In zijn vrije tijd is hij terug te vinden in de VR-ruimte, waar hij de VR escape rooms met passie host!

Robin Jacobs


Mensen entertainen is een echte liefde geworden voor Robin. Jullie een geweldig en onvergetelijk avontuur in Harbor Hotel bezorgen is dus zijn leukste bezigheid geworden.

Joni Van de Velde


Ik ben een goedlachse dame met een passie voor cijfers in mijn dagelijkse werk. Buiten mijn werk zijn escape rooms en bordspellen mijn uit de hand gelopen hobby geworden. Het is geweldig om bij TheStart® escape teams een geweldige ervaring te kunnen bezorgen.

Dietlinde Vervloesem


Dietlinde is een echte bezige bij en weet niet hoe stil te zitten. Ze komt graag onder de mensen en heeft dus een passie gevonden in het hosten van VR Escape Rooms voor groot en klein!

Janne Van Eynde


Escape rooms! Na een bezoek aan TheStart was ik meteen besmet met het escape-virus. De oplossing! Het hosten van escape rooms is zeker net zo leuk (misschien soms zelfs nog leuker) als het spelen ervan. Wat een droomjob!

Anke Sinnaeve


Als gediplomeerde animator/monitrice geniet ik ervan mensen te entertainen. Aangezien mijn hobby het spelen van escape rooms is, is het hosten van escape rooms bij TheStart geweldig.

Anthony Teunen


Anthony is in alle markten thuis en kent alle uithoeken van de wereld. Met zijn broadcasting en automatisaties achtergrond met projecten als het WK begrijpt hij als de beste hoe een escape room te automatiseren.

Wouter Thys


In mijn dagelijks leven ben ik coach en breng ik talenten en vaardigheden in kaart. Ik help mijn klanten door middel van coaching inzicht te krijgen in hun loopbaan en loopbaanvraagstukken. In mijn vrije tijd speel ik vaak escape rooms. Ik ben dan ook erg blij dat ik deel kan uitmaken van TheStart en teams mag coachen richting de finish!

Maxime


Als ambulancier weet hij als de beste hoe snel je een gevaarlijke VR escape room moet afronden. Op alle vlakken zal Maxime je bijstaan en zal zorgen dat je levend terugkomt. De veiligheid is steeds gegarandeerd.