Team members


Maak kennis met het TheStart EscapeRoom team!


Het team achter TheStart zijn stuk voor stuk ‘escape’ enthousiastelingen die energie halen door klanten een unieke escape experience te geven.

Ons team adviseert je graag over de mogelijkheden voor een unieke teambuilding of een exclusieve samenwerking.

Wij staan altijd voor je klaar om samen te sparren over de mogelijkheden!

Benny Cockx


Oprichter
Benny is in 2020 gestart met het opzetten van TheStart EscapeRooms. Zijn doel: Escape rooms naar een nieuw niveau brengen. Samen met een topteam van enthousiaste en creatieve samenwerkers kunnen we vrienden- en bedrijfsgroepen een onvergetelijke experience geven.

Rudy Cockx


Escape Host
Met zijn achtergrond als inspecteur weet Rudy als de beste wat de normen zijn van veiligheid en een goed werkend systeem. Zijn liefde gaat absoluut uit naar Virtual Reality. VR escape rooms zijn een passie geworden.

Thierry Verhavert


Escape Host
Thierry is geen DTP’jer maar een echte kunstenaar. Hij is buiten een top-host een creatief designer, web,VR developer, muzikant en heeft een passie om mensen te entertainen.

Anthony Teunen


Escape Host
Anthony is in alle markten thuis en kent alle uithoeken van de wereld. Met zijn broadcasting en automatisaties achtergrond met projecten als het WK begrijpt hij als de beste hoe een escape room te automatiseren.

Richard Teunen


Escape Host
Richard is een creatief programmeur. Hij ontwikkeld technische hoogstandjes voor escape rooms in no time. En zijn passie is geworden… eeuh, escape rooms!

Tom Henderikx


Escape Host
Tom is een gamer in hart en nieren, En toeval of niet. Escape rooms zijn ontstaan vanuit een videogame! Met meer dan 15 jaar ervaring bij Game Mania als Marketing en concept manager weet hij als geen ander hoe klanten te entertainen.

Michiel Bertels


Escape Host
Michiel is een zeer creatieve en spontane collega. Als escaper en junior escape room ontwikkelaar weet hij goed hoe hij spelers een uitdagende escape ervaring moet geven. Door zijn ervaring, inzet, klantvriendelijkheid en oog voor detail past Michiel perfect bij TheStart!

Cait Van Rooy


Escape Host
Begonnen als MEB stagiaire bij TheStart, is deze creatieveling een onmisbaar lid van de familie geworden. Naast het hosten van spannende VR-Escape Rooms, kan je haar zeker terug vinden in de controle kamer achter haar laptop om al onze ideeën om te zetten in een creatieve visualisatie.

Amber Dekyvere


Escape Host
Na een creatieve en succesvolle MEB stage is Amber een deel geworden van de TheStart familie. Amber heeft een passie voor gaming. Ze kan bijgevolg dag en nacht in onze VR escape rooms doorbrengen. Deze enthousiaste West-Vlaming zal jullie met veel plezier begeleiden tijdens een VR escape missie.