VR escape room JUMPERS - VANAF 25 MAART:

Jumpers VR is een meeslepend steampunk escape room-avontuur dat zich afspeelt in een verlaten mijn in Mexico. Neem deel met 2, 3 of 4 spelers aan een meeslepende en zeer uitdagende escape room-ervaring. Deze escape room is niet geschikt om als eerste VR room te spelen.
Lokaliseer het artefact en breng het veilig terug.


WAT MAAKT VR ESCAPE ROOM JUMPERS UNIEK?


 • grafisch zeer kwalitatieve escape room.
 • lokaliseer het artefact en breng het veilig terug.
 • teleporteer je team naar ontoegankelijk locaties.
 • uitdagende en moeilijke opdrachten.

 • STORYLINE:


  VR Jumpers

  Unravel Corp, een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in het onderzoeken van onverklaarbare fenomenen, roept ervaren senior agenten op voor een geheime missie. Een radar heeft recentelijk signalen opgevangen van een artefact dat naar schatting maar liefst 5000 jaar oud is, diep verborgen in een verlaten mijn in Mexico. In ons geheime laboratorium hebben we bij Unravel Corp een innovatieve teleporteermachine ontwikkeld, waarmee we jullie naar normaal gesproken ontoegankelijke locaties kunnen brengen. Jullie missie is helder: lokaliseer het artefact en breng het veilig terug.

  Durf jij de uitdaging aan om het eeuwenoude geheim te ontrafelen?
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De prijs voor een VR escape room voor 2 spelers bedraagt €99. Per extra speler betaal je €25. Het maximum aantal spelers per escape room is 4. Kies uit meer dan 15 unieke escape-ervaringen voor een team van 2, 3 of 4 personen. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen of deze VR escape te combineren met een Live escape room.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPE TIME

  50'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  12+

  GENRE

  Steampunk

  YOUR MISSION

  Locate the artifact

  REMINDER

  After photo

  DIFFICULTLY

  Difficult

  ATMOSPHERE

  Mine in Mexico