VR escape room House of Fear, Call of Blood


Stap binnen in een wereld van angstaanjagende mysterieën en duistere geheimen. Durf jij de onbekende verschrikkingen onder ogen te zien? Overleef de beklemmende sfeer van het asiel, Emily's Afdaling in Duisternis, en ontrafel het huiveringwekkende raadsel van het gesticht. Confronteer je diepste angsten terwijl je racet tegen de klok in de mysterieuze gangen van Delusion Clinic. Vind Emily en ontsnap aan de nachtmerrie van het gesticht... als je het aandurft. De gruwelen van de Delusion Clinic wachten op jou. Durf jij het aan?

WAT MAAKT VR ESCAPE HOUSE OF FEAR: CALL OF BLOOD UNIEK?


 • Stap binnen en onderga de onuitsprekelijke gruwelen!
 • Race tegen de klok in de spookachtige gangen van Delusion Clinic!
 • Overleef het angstaanjagende asiel: Emily's Afdaling in Duisternis.
 • Deze escape room is geschikt voor durvers vanaf 16 jaar.

 • STORYLINE:


  Betreed de sinistere gangen van de Delusion Psychiatric Clinic. Op een noodlottige ochtend waren de muren getuige van een onbeschrijfelijke tragedie: levenloze lichamen van zowel personeel als patiënten verspreid over de locatie. De autoriteiten rapporteerden twee vermiste personen - de directeur en de 12-jarige patiënt Emily. Jij bent de forensisch onderzoeker, op een race tegen de klok om het mysterie te ontrafelen, de vermisten te vinden, en te hopen dat je niet het volgende slachtoffer wordt. Durf jij je diepste angsten onder ogen te zien en te ontsnappen uit deze beklemmende Delusion?

  Ontdek wat zich in de duistere schaduwen verschuilt... Als je dapper genoeg bent!
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  Voor 2, 3 of 4 spelers

  De prijs voor een VR escape room naar keuze voor 2 spelers bedraagt €99. Per extra speler betaal je €19,50. Het maximum aantal spelers per escape room is 4. Kies uit 12 unieke escape-ervaringen voor een team van 2, 3 of 4 personen.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPETIME

  50'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  16+

  GENRE

  Horror

  YOUR MISSION

  Find Emily

  EXTRA

  After photo

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Psychiatric institution