VR Escape room Beyond Medusa´s Gate


Beyond Medusa's Gate (DEEL 2) is geen videogame! Het is een exclusieve virtuele escape room ervaring die zich afspeelt in de wereld van Assassin’s Creed Odyssey.

In de VR escape room Beyond Medusa's Gate beleef je een avontuur net alsof je er zelf bij was in het oude Griekenland, 445 voor Christus.
Als team zal je situaties en uitdagingen tegenkomen die veel te gevaarlijk of gewoon onmogelijk zijn om in het echte leven te beleven! Heb je nog nooit een VR escape room gespeeld dan wordt aangeraden te starten met Escape the Lost Pyramid

WAT MAAKT BEYOND MEDUSAS GATE UNIEK?


 • Uitdagingen die in een live escape room onmogelijk zijn!
 • Een groot avontuur met een prachtig landschap!
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • De uitdagingen vereisten teamwork!
 • Teampuzzels die enkel maar in een VR wereld mogelijk zijn!

 • STORYLINE:


  Griekenland; 445 voor Christus in een tijdperk van welsprekende filosofen, genadeloze goden en dood belovende orakels. Ergens op het schiereiland Peloponnesos is een oud artefact verborgen. Het zou het legendarische schip van de Argonauten kunnen zijn.

  Met behulp van het Animus-simulatieprogramma en onze databank met geregistreerde genetische herinneringen, sturen we u terug naar het oude Griekenland.
  Vind het schip, als het bestaat…

  Boek voor twee of vier spelers en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen.
  Je ziet en praat met elkaar in de virtuele wereld! Zien is geloven!
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  Voor 2, 3 of 4 spelers

  De prijs voor een VR escape room naar keuze voor 2 spelers bedraagt €99. Per extra speler betaal je €25. Het maximum aantal spelers per escape room is 4. Kies uit 12 unieke escape-ervaringen voor een team van 2, 3 of 4 personen.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  ESCAPETIME

  60'

  YOUR TEAM

  2-4 people

  AGE

  14+

  GENRE

  Great adventure

  YOUR MISSION

  Find the lost artefact

  EXTRA

  After photo

  DIFFICULTLY

  Difficult

  PUBLISHER

  Ubi Soft