Cadeaubon

Geef een escape room van TheStart cadeau en maak iemand heel gelukkig!

Je kan aan onze cadeaubonnen een kleine tekst toevoegen en zelf afprinten. Na het printen is de bon klaar om af te geven. Uiteraard kan je de bon ook digitaal doorsturen.

KIES EEN BEDRAG NAAR KEUZE:


We bieden bons van 25, 50, 75, 100 en 125 euro aan. De gelukkige ontvanger kiest zelf zijn favoriete escape room uit en zoekt een geschikte datum. Het te betalen bedrag is afhankelijk van de gekozen escape room en het aantal deelnemers. Is de bon groter dan het te betalen bedrag kan het restbedrag voor een volgende boeking gebruikt worden.

EXTRA INFO:


1) Na aankoop krijg je onmiddellijk een gedesigned PDF-bon per mail toegestuurd.
2) Op deze PDF-bon kan ik in enkele seconden nog een persoonlijke tekst toevoegen en een afbeelding van een escape room kiezen.
3) Op de cadeaubon staat een unieke couponcode en een boekingslink.
4) De cadeaubon kan je zelf drukken en verpakken of je kan deze simpelweg doorsturen via mail. Voor het afdrukken gebruik je best een computer.
5) Een eventueel restbedrag kan gebruik worden voor een volgende boeking. Hiervoor gebruikt je dezelfde bon.
6) Er kunnen meerdere bons gelijktijdig voor 1 boeking worden gebruikt.
7) De cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf het aankoopmoment.VOORBEELD CADEAUBON:

Je kan een persoonlijke tekst zoals hierop het voorbeeld zelf in 1 minuut aanpassen! Onderaan komt altijd automatisch je eigen naam. Bij dit voorbeeld is de naam aangepast naar 'Je zoon RIK'. Dit kan je doen via het veld voornaam & achternaam.

KOOP HIERONDER DIRECT JE CADEAUBON!