Cadeaubon

Geef een escape room van TheStart cadeau en maak iemand heel gelukkig!

De gelukkige ontvanger kan het bedrag van de cadeaubon gebruiken voor al onze escape rooms. Zowel onze Live, VR, Outdoor en puzzel VR escape rooms. Ideaal als geschenk voor verjaardagen, communiefeesten, eindejaarsgeschenken voor bedrijven of families of gewoon om iemand gelukkig te maken!. Alle bons blijven 2 jaar geldig! .

KIES EEN BEDRAG NAAR KEUZE:


Je kan hieronder kiezen uit een aantal verschillende bedragen. De gelukkige ontvanger kiest zelf zijn favoriete escape room uit en zoekt een geschikte datum.

Het effectief te betalen bedrag door de ontvanger is afhankelijk van de gekozen escape room alsook het aantal deelnemers. Is de bon groter dan het te betalen bedrag kan het restbedrag voor een volgende boeking gebruikt worden. Is deze kleiner betalen ze online of ter plaatse het verschil bedrag bij.

Het is perfect mogelijk om voor 1 escape room meerdere kleine bons aan te kopen en deze samen te gebruiken.

EXTRA INFO:


1) Na aankoop krijg je onmiddellijk een gedesigned PDF-bon per mail toegestuurd.
2) Op deze PDF-bon kan ik in enkele seconden nog een persoonlijke tekst toevoegen en een afbeelding van een escape room kiezen.
3) Op de cadeaubon staat een unieke couponcode en een boekingslink.
4) De cadeaubon kan je zelf drukken en verpakken of je kan deze simpelweg doorsturen via mail. Voor het afdrukken gebruik je best een computer.
5) Een eventueel restbedrag kan gebruik worden voor een volgende boeking. Hiervoor gebruikt je dezelfde bon.
6) Er kunnen meerdere bons gelijktijdig voor 1 boeking worden gebruikt.
7) De cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf het aankoopmoment.VOORBEELD CADEAUBON:

KOOP HIERONDER DIRECT JE CADEAUBON!