Cadeaubon

Geef een escape room van TheStart cadeau en maak iemand heel gelukkig!

De gelukkige ontvanger kan het bedrag van de cadeaubon gebruiken voor al onze escape rooms! Ideaal als geschenk voor feest- en verjaardagen, communiefeesten of gewoon om iemand gelukkig te maken! Tevens zijn onze bons uitermate geschikt voor een bedrijf om als incentive of eindejaarsgeschenk te geven. Alle bons blijven 2 jaar geldig!

NOTE: Een cadeaubon kan je hieronder direct online aankopen. Op onze escape locatie verkopen we geen cadeaubonnen. Bedrijven die grote aantallen wensen aan te kopen nemen contact op via Whatsapp of via info@thestart.be.

KIES EEN BEDRAG NAAR KEUZE:


Je kunt hieronder kiezen uit verschillende bedragen. De gelukkige ontvanger kan zelf zijn favoriete escape room selecteren en een geschikte datum kiezen. Het daadwerkelijk te betalen bedrag door de ontvanger is afhankelijk van de geselecteerde escape room en het aantal deelnemers. Als de waarde van de bon groter is dan het te betalen bedrag, kan het restbedrag worden gebruikt voor een volgende boeking van een escape room. De bonnen kunnen alleen worden gebruikt voor onze escape rooms en niet voor andere diensten. Als het bonbedrag lager is dan het te betalen bedrag, kun je het verschil online of ter plaatse bijbetalen. Het is tevens perfect mogelijk om meerdere kleine bonnen aan te schaffen voor één escape room en deze samen te gebruiken.

EXTRA INFO:


1) Op de PDF-bon kan je eenvoudig een persoonlijke tekst toevoegen.
2) Je krijgt onmiddellijk een gedesigned PDF-bon per mail toegestuurd.
3) Op de cadeaubon staat een unieke couponcode die bruikbaar is voor alle escape rooms.
4) De cadeaubon kan je zelf drukken en verpakken of je kan deze simpelweg doorsturen via mail.
5) Een eventueel restbedrag kan gebruik worden voor een volgende boeking. Hiervoor gebruikt je dezelfde bon.
6) Er kunnen meerdere bons gelijktijdig voor één boeking worden gebruikt.
7) De cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf het aankoopmoment.VOORBEELD CADEAUBON:

KOOP HIERONDER DIRECT JE CADEAUBON!