VR Escape room Escape The Lost Pyramid


Escape the Lost Pyramid (DEEL1) is geen videospel. Het is een virtuele escape room-ervaring die zich afspeelt in de wereld van Assassin’s Creed Origins.

De kern van de gameplay draait rond observeren, verbanden leggen en puzzelen in teamverband. Wij raden aan om deze VR escape room als eerst te spelen! Zeker als je nog nooit een VR escape room hebt gespeeld.

WAT MAAKT VR ESCAPE THE LOST PYRAMID UNIEK?


 • Uitdagingen die in een live escape room onmogelijk zijn!
 • Een groot avontuur met een prachtig landschap!
 • Een meeslepende verhaallijn!
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • De uitdagingen vereisen veel teamwork!
 • Teampuzzels die enkel maar in een VR wereld mogelijk zijn!

 • STORYLINE:


  Egypte, februari 1928.

  Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinaï-schiereiland. Een team van vier personen en een dozijn inheemse dragers. Ze waren op zoek naar de Lost Pyramid of Nebka. Er is nooit meer iets van ze vernomen.

  Met behulp van de simulatie gereconstrueerd uit hun DNA-geheugen, plaatst uw team zichzelf in de schoenen van de ontdekkingsreizigers! Ontdek wat er met de expeditie is gebeurd. En nog belangrijker: vind waar ze naar opzoek waren!

  Boek voor twee of vier spelers en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen en het artefact te vinden. Je ziet en praat met elkaar in de virtuele wereld!
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De startprijs voor een VR escape room is €99,50 voor 2 spelers. Voor de 3de en 4de speler betaal je €19,50 extra per persoon. ESCAPE THE LOST PYRAMID is gelijktijdig te spelen met 2 of 4 spelers. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen. Reserveer dan 2 VR escape rooms na elkaar of combineer met een Live escape room.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPETIME

  60'

  YOUR TEAM

  2-4 people

  AGE

  12+

  GENRE

  Adventure

  YOUR MISSION

  Find the Artefact

  EXTRA

  Team photo

  DIFFICULTLY

  Easy

  PUBLISHER

  Ubi Soft