Escaperoom Chernobyl

LIVE CHERNOBYL ESCAPE EXPERIENCE


De kernramp van Chernobyl was de grootste kernramp die ooit heeft plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde op 26 april 1986. Reactor 4 van de kerncentrale explodeerde bij dit ongeluk!

35 jaar later, lanceert TheStart® de 1ste Chernobyl escape room in de Benelux!

Deze 'Mystery' thriller' is op de kernramp geïnspireerd. Er is 2 jaar gewerkt om de deze live escape room van 180m² zo realistisch mogelijk te maken. Als militair medisch escapeteam zal je een verboden deel van de kerncentrale betreden en op zoek gaan naar Het Serum!

WAT MAAKT CHERNOBYL UNIEK?


 • de 1ste Chernobyl escape room in de BENELUX
 • een speelveld van maar liefst 180m²
 • een bloedstollende fictie ''Mystery' Thriller-ervaring
 • escape met acteur
 • 80 minuten escape experience
 • realistische decors
 • uniek ontwikkelde puzzels
 • spannend scenario dat veel teamwork vereist
 • te spelen in het Nederlands of Engels
 • voor teams van 4 tem 7 personen

 • STORYLINE:


  Ruim 30 jaar na de kernramp werd een nieuwe en gevaarlijke vorm van radioactieve straling ontdekt in een verboden deel van de kerncentrale. Mens en dier kunnen hierdoor een uiterst gevaarlijke mutatieziekte oplopen. Een militair team van MML (Military Medical Lab) slaagt erin om in het grootste geheim een serum te ontwikkelen om deze mutatieziekte te neutraliseren, maar het noodlot slaat toe...

  Alle communicatie met het MML-team ter plaatse is abrupt verbroken. Gedacht werd dat iedereen was omgekomen. Een nog werkende camera heeft recentelijk beweging gedetecteerd in het verboden deel van de centrale! Vage beelden tonen een onherkenbare, verwarde persoon. Eén van de onderzoekers heeft het allicht overleefd en zelf de uiterst gevaarlijke mutatieziekte opgelopen! De ziekte kan zorgen voor plotse zichtvermindering, afbladerende huid en een onweerstaanbare drang om op geluiden af te komen. Besmette mensen verstoren stroombronnen in hun onmiddellijke nabijheid!


  Stel je team samen en ga op zoek naar Het Serum! Door het hoge stralingsniveau heb je slechts 71 minuten om de centrale binnen te dringen!


  TARIEVEN:

  De basisprijs voor Chernobyl is €160 voor 4 spelers, welk tevens het minimum aantal spelers is om de game te kunnen spelen. Per extra speler betaal je €12,50 per persoon. Het aanbevolen aantal spelers is 6 (max 7). Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking. Je kan uiteraard ook kiezen om met een persoon minder te starten. Hiervoor hoef je dan verder niets te doen.

  EXPERIENCE TIME

  80 minutes

  PRICE

  From €160

  PLAYGROUND

  180m²

  SPECIAL

  With actor

  GENRE

  Mystery Thriller

  FEAR FACTOR

  Scary

  YOUR MISSION

  Find The Serum

  YOUR MEDICAL TEAM

  4 - 7 persons

  OUR ADVICE

  14+ (your own feeling)

  EXTRA

  Afterfoto's

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Unique decors