Escaperoom Harbor Hotel

LIVE HARBOR HOTEL ESCAPE ROOM


Kruip in de huid van Dieter, de zoon van de Hoteleigenaar Herman. Je zal hierbij de vader/zoon relatie ervaren. Dieter tracht al langer zijn vader te verlaten maar slaagt er maar niet in… !

HARBOR HOTEL DETAILS

 • Type: Surreal Mystery
 • Formaat: ruim
 • Puzzels: uitdagend
 • Escape: met acteur
 • Escapetijd: helaas tot je kan ontsnappen. Tussen 60 en 90 min.
 • Taal: Nederlands & Engels (Engels vanaf mei 2023)
 • Team: voor teams van 2 t.e.m. 7 personen (voor meer ervaren beperk je best tot 5p)
 • Teamfoto: digitaal
 • Nabespreking: met foto’s & movies

 • STORYLINE:


  Het Harbor Hotel werd opgericht in de jaren ’90 door Herman en Ann Biesma, samen met hun zoon Dieter zorgde ze ervoor dat het een prettig verblijfplaats was voor diverse reizigers uit binnen- en buitenland.

  Dieter is een onzekere jongeman en dat is allemaal gekomen door zijn moeilijke jeugd. Op de basisschool had hij het al heel moeilijk met de aanhoudende pesterijen en in het middelbaar werden deze alleen maar erger! Ook het leven thuis was voor Dieter niet al te prettig, dankzij zijn vader die Dieters moeder regelmatig mishandelde. Dieter die dacht dat het niet erger kon worden, kwam voor de grootste schok in zijn leven te staan. Heel zijn wereld stond op zijn kop…
  Binnen deze escape room neem je de taken van Dieter over die is omgedoopt tot tijdelijke Hoteleigenaar.   TARIEVEN:


  De basisprijs voor het Harbor Hotel bedraagt €179,50 voor 2, 3 of 4 spelers. Per extra speler betaal je €19,50. Het maximum aantal spelers is 7. Voor de optimale puzzelervaring speel je met 3 tot 6 spelers. Alle prijzen zijn incl. 6% BTW.


  VOOR WIE:

  Deze live escape room experience is geschikt voor zowel beginnende als ervaren escape room spelers, Harbor Hotel is niet geschikt voor jonge kinderen. Vanaf 14 jaar in gezinsverband is wel mogelijk, althans als ze van spanning houden! Tieners die 16 jaar zijn of worden kunnen zonder volwassenen een bezoekje brengen aan Harbor Hotel. Verder zijn ALLE leeftijden geschikt.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  ESCAPETIME

  60-90 minutes

  SPECIAL

  With actor

  PLAYGROUND

  109m²

  EXTRA

  After photo's / movies

  GENRE

  Surreal Mystery

  FEAR FACTOR

  Very exciting

  YOUR MISSION

  Escape Dieter's world

  YOUR TEAM

  2 - 7 persons

  AGE

  14+ (your own feeling)

  PRICE

  From €179,50

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Hotel