Escaperoom Harbor Hotel

LIVE HARBOR HOTEL ESCAPE ROOM


Binnen deze verhaal-gedreven escape room, zal je als team de ‘psyche’ van Dieter betreden. De zestienjarige jongen is sinds de dood van zijn moeder onbereikbaar geworden voor de buitenwereld en zit vast in zijn eigen denkwereld. Deze bestaat uit een mengsel van de echte wereld, ‘het hotel’, en zijn hallucinatie-laag. De barricades die je als team zal doorkruisen zijn enkel en alleen door Dieter gecreëerd.

Als escape team moet je tijdig zien te ontsnappen uit de wereld van Dieter!

WAT MAAKT HARBOR HOTEL UNIEK?


 • Een spannende 'Surreal Mystery'.
 • Ruime speeloppervlakte.
 • Surrealistische psycho decors met uniek ontwikkelde puzzels.
 • Escape met acteur.
 • Escapetijd 77 minuten.
 • Te spelen in het Nederlands (Engels vanaf januari 2022)
 • Te spelen met teams van 3 t.e.m. 6 personen.

 • STORYLINE:


  Het Harbor Hotel werd opgericht in de jaren ’90 door Herman en Ann Biesma, samen met hun zoon Dieter zorgde ze ervoor dat het een prettig verblijfplaats was voor diverse reizigers uit binnen- en buitenland.

  Dieter is een onzekere jongeman en dat is allemaal gekomen door zijn moeilijke jeugd. Op de basisschool had hij het al heel moeilijk met de aanhoudende pesterijen en in het middelbaar werden deze alleen maar erger! Ook het leven thuis was voor Dieter niet al te prettig, dankzij zijn vader die Dieters moeder regelmatig mishandelde. Dieter die dacht dat het niet erger kon worden, kwam voor de grootste schok in zijn leven te staan. Heel zijn wereld stond op zijn kop…
  Binnen deze escape room betreed je de 'psyche' van Dieter, een zestienjarige jongen.   TARIEVEN:


  De basisprijs voor het Harbor Hotel bedraagt €160 voor 4 spelers en is al bespeelbaar vanaf 3 personen. Per extra speler betaal je €12,50 (max 6). Alle prijzen zijn incl. 6% BTW.


  VOOR WIE:

  Deze live escape room experience is geschikt voor zowel beginnende als ervaren escape room spelers, al adviseren we om als onervaren escape room speler te starten met Undercover 9Rooms. Harbor Hotel is niet geschikt voor jonge kinderen. Vanaf 14 jaar in gezinsverband is wel mogelijk, althans als ze van wat spanning houden! Tieners vanaf 16 jaar kunnen zonder volwassenen een bezoekje brengen aan Harbor Hotel. Verder zijn ALLE leeftijden geschikt.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking. Je kan uiteraard ook kiezen om met een persoon minder te starten. Hiervoor hoef je dan verder niets te doen.

  ESCAPETIME

  77 minutes

  SPECIAL

  With actor

  PLAYGROUND

  109m²

  EXTRA

  After photo's

  GENRE

  Surreal Mystery

  FEAR FACTOR

  Very exciting

  YOUR MISSION

  Escape Dieter's world

  YOUR TEAM

  3 - 6 persons

  OUR ADVICE

  14+ (your own feeling)

  PRICE

  From €160

  DIFFICULTLY

  Difficult

  ATMOSPHERE

  Surreal