Escaperoom Harbor Hotel

LIVE HARBOR HOTEL ESCAPE ROOM


Binnen deze verhaal-gedreven escape room, zal je als spelersteam de ‘psyche’ van Dieter betreden, een zestienjarige jongen die sinds de dood van zijn moeder onbereikbaar is geworden voor de buitenwereld. Hij zit vast in zijn eigen denkwereld, die bestaat uit een mengsel van de echte wereld (het hotel) en zijn hallucinatie-laag. De barricades die je als escape team zal aantreffen zijn enkel en alleen door Dieter gecreëerd.

Als escape team moet je tijdig ontsnappen uit de wereld van Dieter! Eerder hebben personen in het Hotel vastgezeten. Zij waren hierdoor langer dan 77 minuten in het Hotel en er veranderde iets bij hen; de levensvreugd nam op onverklaarbare wijze af en deze personen werden moeilijker sociaal bereikbaar. .

WAT MAAKT HARBOR HOTEL UNIEK?


 • een spannende ' Surreal Mystery'
 • ruime speeloppervlakte
 • surrealistische psycho decors met uniek ontwikkelde puzzels
 • escape met acteur
 • escapetijd 77 minuten
 • te spelen in het Nederlands of Engels
 • te spelen met teams van 3 tem 6 personen

 • STORYLINE:


  Het Harbor Hotel was jaren een prettige verblijfplaats voor diverse reizigers uit binnen en buitenland. Het hotel werd gestart in de jaren ‘90 door Ann en Herman Biesma. Dieter, de zoon van het echtpaar hielp in het hotel.

  Dieter was al op de basisschool onzeker en kon moeilijk om gaan met de aanhoudende pesterijen. Ook op de middelbare school stopten de pesterijen niet en werden ze steeds erger! Het leven thuis was ook al niet prettig, aangezien de vader van Dieter zijn moeder regelmatig mishandelde. Toen Dieter dacht dat het allemaal niet erger kon, kwam de grootste schok in zijn leven, die zijn hele leven op zijn kop gooide…
  Binnen deze escape room betreed je de 'psyche' van Dieter, een zestienjarige jongen.   TARIEVEN:


  De basisprijs voor Harbor Hotel is €160 inclusief 3 of 4 spelers. Per extra speler betaal je €12,50 euro per persoon (max 6 personen). Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking. Je kan uiteraard ook kiezen om met een persoon minder te starten. Hiervoor hoef je dan verder niets te doen.

  ESCAPETIME

  77 minutes

  SPECIAL

  With actor

  PLAYGROUND

  109m²

  PUZZLES

  Out of the box

  GENRE

  Surreal Mystery

  FEAR FACTOR

  Very exciting

  YOUR MISSION

  Escape Dieter's world

  YOUR TEAM

  3 - 6 persons

  OUR ADVICE

  14+ (your own feeling)

  PRICE

  From €160

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Surreal