VR Escape room Save Notre-Dame On Fire


Save Notre-Dame On Fire is een VR escape room dat de historische redding van Notre-Dame de Paris vertelt tijdens de brand die de kathedraal bijna verwoestte op 15 april 2019. Deze VR escape room is gebaseerd op de film "Notre-Dame On Fire" van Jean-Jacques Annaud.

WAT MAAKT SAVE NOTRE-DAM ON FIRE UNIEK?


 • Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan de organisatie die verantwoordelijk is voor de wederopbouw van de Notre-Dame de Paris
 • Een meeslepende verhaallijn in een unieke setting!
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • Teampuzzels die enkel maar in een VR wereld mogelijk zijn!
 • Geschikt voor alle leeftijden.

 • STORYLINE:


  Je zal als brandweerman de kathedraal betreden op zoek naar de kluis van de heilige relikwie. Een goed bewaard geheim! Beweeg door de vlammen nadat de torens instorten en beklim vervolgens de noordelijke toren die boven Parijs uitsteekt!

  Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan de organisatie die verantwoordelijk is voor de wederopbouw van de Notre-Dame de Paris
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De prijs bedraagt €32,50 per persoon. Save Notre-Dame On Fire is gelijktijdig te spelen met 2 spelers en met 4 spelers in battle modus (2-2). Grotere groepen hebben de mogelijkheid om tegen elkaar te strijden in meerdere aaneensluitende tijdsloten.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  ESCAPETIME

  60'

  YOUR TEAM

  2-2 people

  AGE

  9+

  GENRE

  Drama

  YOUR MISSION

  Find the Safe

  PRICE

  €32,50

  DIFFICULTLY

  Easy

  PUBLISHER

  Ubi Soft