VR Escape room The Dagger of Time


Prince of Persia: The Dagger Of Time is een Virtual Reality escape room die zich afspeelt in de wereld van Prince of Persia en waarin je tijdcontrole ervaart.

U zult in de virtuele wereld iets onmogelijks kunnen ervaren: de tijd vertragen, stoppen of zelfs terugspoelen! In deze baanbrekende escape room werken twee, drie of vier spelers samen om een uitweg te vinden uit een opnieuw ontworpen Dagger Of Time. We raden aan om deze VR escape room zeker niet als eerste te spelen omwille van de moeilijkheidsgraad.

WAT MAAKT THE DAGGER OF TIME UNIEK?


 • Uitdagingen die in een live escape room onmogelijk zijn!
 • Een groot avontuur met een prachtig landschap!
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • De uitdagingen vereisten teamwork!
 • Teampuzzels die enkel maar in een VR wereld mogelijk zijn!

 • STORYLINE:


  The Dagger of Time speelt zich af in de setting van de Prince of Persia Trilogy (Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones). Spelers worden door Kaileena naar The Dagger Of Time geroepen om een kwaadaardige magiër te stoppen. Kaileena herstelt en geeft de Dagger of Time aan de spelers zodat ze de zandloperkamer kunnen bereiken en deze kunnen gebruiken om de koningen te stoppen.

  Het is een ervaring die is opgebouwd rond samenwerking tussen spelers van alle leeftijden om een gemeenschappelijk doel te bereiken. De samenwerking is hierbij essentieel!

  Je kunt niet slagen zonder je teamgenoten! Effectief kunnen luisteren en communiceren is absoluut de sleutel tot succes!
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  Voor 2, 3 of 4 spelers

  De prijs voor een VR escape room naar keuze voor 2 spelers bedraagt €99. Per extra speler betaal je €25. Het maximum aantal spelers per escape room is 4. Kies uit 12 unieke escape-ervaringen voor een team van 2, 3 of 4 personen.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  ESCAPETIME

  60'

  YOUR TEAM

  3 or 4 people

  AGE

  12+

  GENRE

  Time Travel

  YOUR MISSION

  Stop the King

  EXTRA

  Team photo

  DIFFICULTLY

  Difficult

  PUBLISHER

  Ubi Soft