Beleef een unieke VR escape-ervaring gelijktijdig met 2, 3 of 4 spelers. Als je met meer mensen wilt komen, boek dan 2 opeenvolgende escape rooms of combineer het met een live escape room.Voor jong en oud! Van 8 tot 88.

De moeilijkheidsgraad, fearfactor en bijgevolg de minimum leeftijd zijn afhankelijk van de gekozen escape room. Onze VR escape rooms zijn perfect voor gezinnen, vriendengroepen, collega's, tienergroepen, etc. We bieden avontuurlijke, spannende en uitdagende escape-ervaringen en dit in diverse talen!


Opleiding inbegrepen.

Voordat je begint, bieden we een VR training / gewenning aan. Zodra iedereen alles onder de knie heeft start de missie en krijgen jullie 50 minuten ontsnappingstijd om de gekozen missie tot een goed einde te brengen. Als je vast komt te zitten en geen uitweg meer ziet, helpen we je net zoals bij onze live escape rooms. Je staat er dus nooit alleen voor.


We adviseren je graag bij je keuze.

Keuzestress! We helpen je ter plaatse graag bij het maken van de juiste keuze. Je kan alvast eens kijken naar de onderstaande VR rooms.

NIEUW BIJ THESTART

Deze twee nieuwe pareltjes moet je zelf beleven! Incarna en Jumpers. Incarna is een uitdagende en zeer gevarieerde puzzel-VR escape room waar teamwork en originaliteit voorop staan. VR Jumpers is een grafisch hoogstandje waarbij je jezelf moet teleporteren naar een mijn in Mexico. We beleven aan om VR Jumpers zeker niet als eerste VR escape room te spelen. Anders loop je het risico dat je nooit meer terug kunt teleporteren en voor eeuwig in Mexico blijft..

packshots-vr-incarna-chapter1
VR-Jumpers

VR ESCAPE ROOMS VOOR IEDEREEN

Afhankelijk van je persoonlijke interesse kunnen we de onderstaande VR escape rooms aanbevelen. Let wel op: Alice, Cyberpunk en Notre Dame zijn al iets moeilijker om te starten.

EEN TOP TRILOGIE VAN DE MAKERS VAN UBI SOFT

Ben je klaar voor een uitdaging en heb je geen last van hoogtevrees? Dan hebben we deze drie top escape rooms voor je klaarstaan. Het is het beste om ze in deze volgorde te spelen, gezien de oplopende moeilijkheidsgraad. En er is nog meer goed nieuws: we kunnen nu Dagger of Time aanbieden in twee moeilijkheidsgraden: medium en expert.

SPANNENDE ESCAPES

Ben je op zoek naar een flinke dosis spanning? Kies dan voor deze zinderende thrillers! Waag je in de sinistere gangen van de Delusion Psychiatric Clinic met Call of Blood, of probeer de ongelukkige zielen van de familie te bevrijden binnen de duistere muren van het stoffige huis in Cursed Souls.
En als je het nog een stuk complexer wilt maken, betreed dan het verlaten klooster en kies voor Sanctum.

Krijg je niet genoeg van onze Live Chernobyl escape room?

Speel dan zeker ook onze unieke VR Chernobyl escape room en beleef het verhaal als nooit tevoren. Deze kamer is meer verhaalgedreven.

Chernobyl_escape room

Wil je na eens iets anders?

Probeer dan onze VR Laser Shooter. Deze escape is al geschikt vanaf 11 jaar. Ideaal voor verjaardagsfeestjes tot 5 personen. 1 persoon zal hierbij telkens instructies geven aan alle spelers en afwisselend met de VR spelen! De 5de persoon (de jarige) kan hierbij gratis deelnemen.

packshot-Arena-1

VIER HEEL HET JAAR DOOR KERST

Bij TheStart kan je heel het jaar door Kerstmis vieren met deze unieke Christmas escape!

packshot-Christmast-1