Beleef een unieke VR escape-ervaring gelijktijdig met 2, 3 of 4 spelers. Als je met meer mensen wilt komen, boek dan 2 opeenvolgende escape rooms of combineer het met een live escape room.Voor jong en oud! Van 8 tot 88.

De moeilijkheidsgraad, fearfactor en bijgevolg de minimum leeftijd zijn afhankelijk van de gekozen escape room. Onze VR escape rooms zijn perfect voor gezinnen, vriendengroepen, collega's, tienergroepen, etc. We bieden avontuurlijke, spannende en uitdagende escape-ervaringen en dit in diverse talen!


60 minuten VR experience.

Voordat je begint, bieden we een VR training / gewenning aan. Zodra iedereen alles onder de knie heeft start de missie en krijgen jullie 50 minuten ontsnappingstijd om de gekozen missie tot een goed einde te brengen. Als je vast komt te zitten en geen uitweg meer ziet, helpen we je net zoals bij onze live escape rooms. Je staat er dus nooit alleen voor.


Keuzestress!

We helpen je ter plaatse graag bij het maken van de juiste keuze. Je kan alvast eens kijken naar de onderstaande VR rooms.

VR ESCAPE ROOMS DIE NIET TE MOEILIJK ZIJN

Afhankelijk van je persoonlijke interesse kunnen we de onderstaande VR-escape rooms aanbevelen. Deze drie VR-rooms zijn niet te moeilijk en ideaal om als eerste VR-ervaring te beleven. Bij "Mission Sigma" zal je als politieteam een hoog gebouw binnendringen en proberen een raket onschadelijk te maken. Bij "Jungle Quest" verken je een mysterieuze wereld van zwevende eilanden en probeer je een weg naar huis te vinden. Bij "Incarna" moet je tijdens de missie intens samenwerken en je beste schietkunsten laten zien.


EEN TOP TRILOGIE VAN DE MAKERS VAN UBI SOFT

"Escape The Last Pyramid" is de eerste kamer van deze trilogie. Deze VR-escape room brengt je naar Egypte in februari 1928 en speelt zich af in de wereld van Assassin’s Creed Origins. In deel 2, "Beyond Medusa's Gate," beleef je een avontuur in het oude Griekenland, 445 voor Christus, alsof je er zelf bij was. Deel 3, "Prince of Persia: The Dagger Of Time," is een escape room die zich afspeelt in de wereld van Prince of Persia, waarin je de kracht van tijdcontrole ervaart. Het is het beste om ze in deze volgorde te spelen, gezien de oplopende moeilijkheidsgraad.


MAG HET MOEILIJKER ZIJN?

Kies dan voor de wonderlijke wereld van "Alice" of ben je op zoek naar een flinke dosis spanning? Waag je dan in de sinistere gangen van de Delusion Psychiatric Clinic met "Call of Blood." Kies je voor "Notre-Dame On Fire," dan zal je als brandweerteam de vuurzee te lijf gaan. Deze VR-escape room is gebaseerd op de film van Jean-Jacques Annaud.NEW - ADVENTURE SHOOTER - NEW

Dream Hackers is een uitdagend shooter avontuur voor 2, 3 of 4 spelers dat zich afspeelt in een droomwereld.Durf jij al schietend de geheimen van deze mysterieuze plekken te onthullen?

VR-Dream-Hackers-TheStart-779x1024


EEN ZEER MOEILIJKE VR ESCAPE ROOM

"Jumpers VR" is een grafisch zeer kwalitatief en meeslepend steampunk escape room-avontuur dat zich afspeelt in een verlaten mijn in Mexico. Je zal je team teleporteren naar ontoegankelijke locaties om het artefact te lokaliseren en veilig terug te brengen. Deze escape room is niet geschikt om als eerste VR-ervaring te spelen.

VR-Jumpers


VIER HEEL HET JAAR DOOR KERST

Bij TheStart kan je heel het jaar door Kerstmis vieren met deze unieke "Christmas" escape! Word de grootste held ter wereld en help de Kerstman om zijn pakjes op tijd bij de kinderen te krijgen.

packshot-Christmast-1