BedrijvenEen origineel bedrijfsfeest tot 50 personen organiseer je bij TheStart® EscapeRooms!

Onze escape locatie is uitermate geschikt voor teambuilding. We kunnen zowel doordeweeks als in het weekend een teambuilding inplannen, op tijden die het beste passen bij het bedrijf. We bieden formules aan voor enkele uren, een halve dag of een volledige dag, inclusief catering. Wenst je een ontbijt, een assortiment broodjes, een vieruurtje of een diner? Of wil je graag eerst een bedrijfspresentatie, productvoorstelling of vergadering plannen voordat je de uitdagende escape aangaat? Alles is mogelijk bij TheStart. Bovendien is een teambuilding fiscaal aftrekbaar.Kies uit: 3 LIVE escape rooms, VR escape rooms, 404LIER & La Casa VR.

Speel gelijktijdig met maximaal 50 personen!


Live Harbor Hotel, Chernobyl, Undercover Skill Facility en onze VR escape rooms hebben samen een capaciteit van maximaal 24 personen, maar ze kunnen al gespeeld worden vanaf 2 personen. VR La Casa DEL Oro is geschikt voor groepen tot 26 personen en 404Lier kan gespeeld worden met maximaal 30 personen. Onze verschillende escape rooms kunnen gelijktijdig of na elkaar gespeeld worden. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van onze all-in drankenformule tijdens de pauze of na afloop van een escape room. Op die manier kun je genieten van onbeperkte drankjes in onze loungebar.

Start een 2,5uur durend bike-avontuur in en rond Lier


Tijdens deze outdoor escape 404LIER die je kan spelen met een team van 30 personen ga je als burgerteams undercover, in opdracht van de politie, om de gevaarlijke zending van de beruchte criminele bende van Lorenzo V. te onderscheppen. Je krijgt hiervoor een bike, bewijsmateriaal en een uitrusting mee.

Speel Live Undercover Skill Facility in Battlemodus tot 20 personen.

Dankzij de speciale opmaak van de kamers kunnen we deze escape room met een grotere groep spelen. Om de 35 minuten starten we een nieuw team. We stellen een aangepast tijdschema op, zodat het volgende team al na 35 minuten kan beginnen! Het wachtende team kan vertoeven in onze in- of outdoor loungebar.

Speel tot 26 personen gelijktijdig VR La Casa DEL Oro!

La Casa is ideaal voor bedrijfsgroepen die tegelijkertijd dezelfde VR puzzle escape willen ervaren. Teams zullen tegen elkaar strijden om als eerste de geldkluis te openen. Als je met meer dan 26 personen komt, kun je VR La Casa DEL Oro aansluitend na elkaar spelen of combineren met 404Lier, onze live of VR escape rooms. Tip: Als je van plan bent om meerdere escape rooms te spelen, is het ideaal om La Casa VR als eerste te spelen en na een drank- of eetpauze onze live escape rooms te starten.Bij TheStart® kan je kiezen uit verschillende cateringformules.

Ontsnap, geniet van heerlijk eten en drinken op één unieke locatie!


Wil je na een intense escape room rustig iets drinken en eten in onze loungebar? Dat kan! We bieden diverse formules aan, waaronder een assortiment broodjes, Lierse vlaaikes, all-in drankformules, pasta menu en nog veel meer. Alles wordt dagvers bereid door onze cateringpartners.


Een presentatie geven, een vergadering, een quiz en meer. Het is allemaal mogelijk!


Voor of na je escape room ervaring kun je onze loungebar exclusief huren voor een presentatie, vergadering, productvoorstelling, quiz en meer. We bieden een kwalitatieve beamer aan en kunnen een op maat gemaakte setting voor je creëren.


Hoe kan uw teambuilding eruit zien!

Er zijn tal van mogelijkheden om uw teambuilding naar eigens wen samen te stemmen. Van louter een escape room tot een volledig dag met presentatie, eten en drinken. Het is zelfs prima mogelijk om met een pauze 2 escape rooms na elkaar te spelen. Hier enkele voorbeelden:


VOORBEELD VOOR 20 PERSONEN
- 13:00 - 14:00 -> Ontvangst in de loungebar met broodjeslunch
- 14:00 - 15:30 -> Escape room (VR La Casa DEL Oro)
- 15:30 - 16:00 -> Pauze - 4 uurtje
- 16:00 - 18:00 -> Escape rooms (3 live kamers)
- 18:00 - 19:00 -> Pastabuffet in de loungebar + ALL-IN drankenformule

VOORBEELD VOOR 45 PERSONEN
- 10:00 - 11:00 -> Ontvangst met ontbijtbuffet
- 11:00 - 13:00 -> Presentatie workshop
- 13:00 - 13:30 -> Broodjeslunch
- 13:30 - 15:30 -> Presentatie workshop
- 15:30 - 16:00 -> 4-uurtje met fruitmanden, bierkaas/salami en streekgerechtje Lierse Vlaaikes.
- 16:00 - 18:00 -> Escape rooms (3 live kamers) + VR escape room + VR La Casa DEL Oro
- 18:00 - 19:00 -> Starter, pastabuffet en dessert + ALL-IN drankenformule

AWARD WINNENDE
ESCAPE ROOMS
RUIME KEUZE
VR ESCAPE ROOMS
PARKING VOOR DE DEUR
EN BIJ BASIC FIT
ACHTERAF BETALEN
OP FACTUUR IS MOGELIJK
LIVE GAMES
MET ACTEUR