BedrijvenEen origineel bedrijfsfeest van 2 tot 200 personen organiseer je bij TheStart® EscapeRooms!

Wij bieden een activiteit die niet alleen uniek en zeer leuk is, maar ook uitermate geschikt is voor teambuildings! Teambuilding helpt de ontwikkeling van elk team, verbetert de communicatie tussen medewerkers onderling aanzienlijk en helpt de opkomst van leiderschap in elk team.

Kies voor een spannende LIVE escape rooms, 's werelds beste VR escape rooms, een OUTDOOR escape room, La Casa De Dinero of een ONLINE escape room.


WE KUNNEN EEN GROEP TOT 50 PERSONEN SAMEN ONTVANGEN!

Onze LIVE en VR escape rooms hebben samen een capaciteit tot 22 personen, La Casa DE Dinero spelen we tot 32 personen en onze OUTDOOR escape room spelen we tot 25 personen! De verschillende escape rooms zijn ook samen of na elkaar te spelen.SPEEL TOT 25 PERSONEN GELIJKTIJDIG OUTDOOR UNDERCOVER LIER

Deze Outdoor city escape room speel je tot 25 personen. Dit gelijktijdig tot 5 teams. De teams zullen tegen elkaar strijden om als eerste de locatie waar de volgende drugstransactie doorgaat te ontmaskeren. Elk team krijgt zijn eigen uitrusting mee.SPEEL TOT 32 PERSONEN GELIJKTIJDIG LA CASA DE DINERO!

La Casa de Dinero is ideaal voor bedrijfsgroepen die gelijktijdig in onze loungebar dezelfde VR puzzel game willen ervaren. Alle teams zullen tegen elkaar strijden om als eerste de geldkluis te openen. Deze beleving is ook te combineren met onze ander LIVE / VR of OUTDOOR escape rooms.


COMBINATIE MOGELIJKHEDEN van 23 tot 49 PERSONEN

Speel gelijktijdig onze verschillende escape games en beleef een onvergetelijke teambuilding experience:

GROEP TUSSEN 23 tot 39 PERSONEN:

Combineer La Casa DE Dinero met LIVE Chernobyl en VR Escape The Lost Pyramid.
De groep zal in 3 teams worden opgesplitst. 1 team (tot 7 personen) start met LIVE Chernobyl , 1 team met VR Escape The Lost Pyramid (4 personen). Het 3de team (tot 28 personen) zal deelnemen aan een strenge selectieprocedure om een toekomstige Spaanse bank te overvallen.

GROEP TUSSEN 24 en 40 PERSONEN:

Combineer La Casa DE Dinero met 2 exclusieve LIVE escape rooms.
De groep zal in 3 teams worden opgesplitst. 2 teams (tot 12 personen) starten met LIVE Chernobyl en Undercover Skill Facility. Het 3de team (tot 28 personen) zal deelnemen aan een strenge selectieprocedure om een toekomstige Spaanse bank te overvallen..

GROEP TUSSEN 24 tot 49 PERSONEN:

Combineer La Casa DE Dinero met OUTDOOR escape room Undercover LIER.
De groep zal in 2 teams worden opgesplitst. 1 team (tot 24 personen) zal deelnemen aan La Casa DE Dinero en het 2de team zal deelnemen aan onze OUTDOOR escape room Undercover LIER (tot 25 personen)

OPTIES vanaf 20 personen:
- La Casa DE Dinero drankenformule.
- Broodjesassortiment.


COMBINEER LA CASA MET LIVE ESCAPE OF OUTDOOR. VAN 9 TOT 25 PERSONEN

Combineer 2 games na elkaar: La Casa DE Dinero met onze Live escape rooms of Outdoor escape room.

GROEP TUSSEN 9 tot 18 PERSONEN:

Combineer La Casa DE Dinero met onze 3 exclusieve LIVE escape rooms.
De groep start met La Casa DE Dinero puzzel game. Na afloop en na een korte pauze zal de groep in 3 teams worden opgesplitst en gelijktijdig in onze 3 LIVE escape rooms worden opgesloten.

GROEP TUSSEN 12 tot 22 PERSONEN:

Combineer La Casa DE Dinero puzzel game met onze 3 LIVE escape rooms en VR escape room.
De groep start met La Casa DE Dinero puzzel game. Na afloop en een korte pauze zal de groep in 4 teams worden opgesplitst en gelijktijdig in onze 3 Live en VR escape room worden opgesloten.

GROEP TUSSEN 15 tot 25 PERSONEN:

Combineer onze La Casa DE Dinero met onze OUTDOOR escape room LIER
De groep start met La Casa DE Dinero. Na een korte pauze start de volledige groep aan onze uitdagende OUTDOOR escape room LIER

OPTIES vanaf 20 personen:
- La Casa DE Dinero drankenformule.
- Broodjesassortiment.

17 WERELDS BESTE VR ESCAPE ROOMS
3 LIVE ESCAPE ROOMS VAN EEN HOOG NIVEAU
PARKING VOOR DE DEUR EN OP 100M VAN DE LOCATIE
ACHTERAF BETALEN OP FACTUUR IS MOGELIJK
AL ONZE LIVE GAMES HEBBEN EXTRA LANGE ESCAPETIJD
Onze originele lounge bar met een capaciteit van 50 personen is enorm geschikt om jullie voltallig escape team optimaal te kunnen ontvangen..

Aarzel niet om met ons contact. op te nemen en je persoonlijke wensen kenbaar te maken. We kijken samen wat TheStart voor jullie bedrijf kan betekenen!