BedrijvenEen origineel bedrijfsfeest tot 50 personen organiseer je bij TheStart® EscapeRooms!

Onze escape locatie is uitermate geschikt voor teambuilding. We kunnen zowel doordeweeks als in het weekend een teambuilding inplannen, op tijden die het beste passen bij het bedrijf. We bieden formules aan voor enkele uren, een halve dag of een volledige dag, inclusief catering. Wenst je een ontbijt, een assortiment broodjes, een vieruurtje of een diner? Of wil je graag eerst een bedrijfspresentatie, productvoorstelling of vergadering plannen voordat je de uitdagende escape aangaat? Alles is mogelijk bij TheStart. Bovendien is een teambuilding fiscaal aftrekbaar.Kies uit: 3 LIVE escape rooms, VR escape rooms of 404LIER.

Start een 2,5uur durend bike-avontuur in en rond Lier


Tijdens deze outdoor escape 404LIER die je kan spelen met een team tot 35 personen ga je als burgerteams undercover, in opdracht van de politie, om de gevaarlijke zending van de beruchte criminele bende van Lorenzo V. te onderscheppen. Je krijgt hiervoor een bike, bewijsmateriaal en een uitrusting mee.

Speel Live Undercover Skill Facility in Battlemodus tot 20 personen.

Dankzij de speciale opmaak van de kamers kunnen we deze escape room met een grotere groep spelen. Om de 35 minuten starten we een nieuw team. We stellen een aangepast tijdschema op, zodat het volgende team al na 30 minuten kan beginnen! Het wachtende team kan vertoeven in onze lounge bar.


Speel gelijktijdig met maximaal 50 personen!


LIVE Undercover Skill Facility is ontworpen voor teams van 2 tot 20 personen. Live Harbor Hotel voor teams van 2 tot 7 personen en Live Chernobyl voor 3 tot 7 personen. VR escape rooms zijn geschikt voor 2, 3 of 4 spelers. 404 Lier is geschikt voor groepen van 3 tot 35 personen. Al onze escape experiences kunnen samen of na elkaar geboekt worden, perfect voor een avontuurlijke dag of om een grote groep tegelijk te entertainen. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van onze all-in drankenformule tijdens de pauze of na afloop van een escape room. Op die manier kun je genieten van onbeperkte drankjes in onze loungebar.


Ontsnap, geniet van heerlijk eten en drinken op één unieke locatie!


Wil je na een intense escape room rustig iets drinken en eten in onze loungebar? Dat kan! We bieden vanaf 15 personen diverse formules aan, waaronder een assortiment broodjes, Lierse vlaaikes, all-in drankformules, pasta menu en nog veel meer. Alles wordt dagvers bereid door onze cateringpartners.


Een presentatie geven, een vergadering, een quiz en meer. Het is allemaal mogelijk!


Voor of na je escape room ervaring kun je onze loungebar exclusief huren voor een presentatie, vergadering, productvoorstelling, quiz en meer. We bieden een kwalitatieve beamer aan en kunnen een op maat gemaakte setting voor je creëren.


Hoe kan uw teambuilding eruit zien!

Er zijn tal van mogelijkheden om uw teambuilding naar eigens wen samen te stemmen. Van louter een escape room tot een volledig dag met presentatie, eten en drinken. Het is zelfs prima mogelijk om met een pauze 2 escape rooms na elkaar te spelen. We hebben in onze lounge bar 50 zitplaatsen en kunnen op een tijd van 3 uur iedereen een escape experiences aanbieden.


AWARD WINNENDE
ESCAPE ROOMS
RUIME KEUZE
VR ESCAPE ROOMS
PARKING VOOR DE DEUR
EN BIJ BASIC FIT
ACHTERAF BETALEN
OP FACTUUR IS MOGELIJK
LIVE GAMES
MET ACTEUR