BedrijvenEen origineel bedrijfsfeest van 2 tot 200 personen organiseer je bij TheStart® EscapeRooms!

Wij bieden een activiteit die niet alleen uniek en zeer leuk is, maar ook uitermate geschikt is voor teambuildings! Teambuilding helpt de ontwikkeling van elk team, verbetert de communicatie tussen medewerkers onderling aanzienlijk en helpt de opkomst van leiderschap in elk team.

TheStart® EscapeRooms beschikt over spannende verhaal gedreven LIVE escape rooms en 's werelds beste VR escape rooms.


ENKEL MET EEN GOEDE SAMENWERKING IS HET MOGELIJK TE ONTSNAPPEN!

Onze escape rooms zijn ontworpen om de collectieve samenwerking, de inventiviteit van elke speler, de opkomst van leider profielen en kritisch denken te stimuleren. Tijdens de game zal je met je team (fysieke) puzzels en raadsels moeten oplossen. Je team zal moeten samenwerken, out of the box denken, logica en creativiteit gebruiken om problemen te overwinnen.WE KUNNEN EEN GROEP TOT 40 PERSONEN SAMEN ONTVANGEN!

Al onze escape rooms hebben in het totaal een capaciteit van 20 personen. Bij een grotere groep wordt de groep gesplitst. Met onze escape rooms kunnen we in een voor- of namiddag 40 spelers bedienen in 2 aansluitende tijdsloten! Het is daarbij mogelijk om de groep te laten rouleren tussen de lounge bar en de escape rooms. Grotere groepen verdelen we over meerdere dagen.

3 WERELDS BESTE VR ESCAPE ROOMS
3 LIVE ESCAPE ROOMS VAN EEN ZEER HOOG NIVEAU
PARKING VOOR DE DEUR EN OP 100M VAN DE LOCATIE
ACHTERAF BETALEN OP FACTUUR IS MOGELIJK
AL ONZE LIVE GAMES HEBBEN 25% MEER ESCAPETIJD
Onze originele lounge bar met een capaciteit van ruim 40 personen is enorm geschikt voor product- en bedrijfspresentaties, trainingen, etc..

Aarzel niet om met ons contact. op te nemen en je persoonlijke wensen kenbaar te maken. We kijken samen wat TheStart voor jullie bedrijf kan betekenen!