VR Escape room Mission Sigma


Geheime diensten hebben een bekende en zeer gevaarlijke terrorist gelokaliseerd en geneutraliseerd! Hij heeft zicht de afgelopen tien jaar in een achterstandswijk van de stad kunnen schuilhouden. Dit is waar het goede nieuws eindigt…

WAT MAAKT VR ESCAPE MISSION SIGMA UNIEK?


 • Indrukkende decors!
 • Een meeslepend verhaal met tijdsdruk!
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • De uitdagingen vereisen veel teamwork!
 • Opdrachten die enkel maar in VR mogelijk zijn!

 • STORYLINE:


  Het blijkt dat opgepakte terrorist door de geheime diensten op het dak van een verlaten hoogbouw een enorme raket heeft gebouwd. De raket is voorzien van een zware kernkop en een zelf activerende timer. Het gebouw is veranderd in een toren vol met ingewikkelde vallen en obstakels! Jij bent het speciale force-team dat de geheime dienst heeft geholpen de binnenplaats te infiltreren. Kun jij in een tijdspanne van 60 minuten alle valstrikken omzeilen en een nucleaire aanval voorkomen?

  Kan jij met je escapeteam een nucleaire aanval stoppen en de wereld redden?
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De startprijs voor een VR escape room is €99,50 voor 2 spelers. Voor de 3de en 4de speler betaal je slechts €19,50 extra per persoon. Mission Sigma is gelijktijdig te spelen met 2, 3 of 4 spelers. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen. Reserveer dan 2 VR escape rooms na elkaar of combineer met een Live escape room.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPETIME

  60'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  12+

  GENRE

  Special Force

  YOUR MISSION

  Stop the nuclear attack

  EXTRA

  After photo

  DIFFICULTLY

  Easy

  ATMOSPHERE

  Warzone