VR escape room Alice in Wonderland


Alice is een exclusieve virtuele escape room ervaring die zich afspeelt in de wereld van "Alice in Wonderland" Neem deel aan de mallemolen van voorvallen en verplaats jezelf in de schoenen van Alice!

WAT MAAKT ALICE UNIEK?


 • Een groot avontuur in een magisch landschap!
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • De uitdagingen vereisten teamwork!
 • Teampuzzels die enkel maar in een VR wereld mogelijk zijn!

 • STORYLINE:


  Duik in een wereld vol echte magie en ontdek de geheimen van de Hartenkoningin, die de tijd van Wonderland betoverd heeft. Drink een maak-mij-klein-drankje en volg het Witte Konijn door de verdraaide doolhoven van de wereld achter het vergrootglas, waar alles op zijn kop staat. Help de Hoedenmaker, die vastzit in de tijd, met het oplossen van de rotzooi op het gekke theekransje.

  De Cheshire Cat leidt je door het betoverde struikgewas van Dark Forest. Red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen door de tips van de wijze Rups te gebruiken. Vind een manier om langs de kaartbewakers te sluipen naar het kasteel vol venijnige vallen. Versla de Hartenkoningin, hef de betovering van de klokkentoren op en red Wonderland!

  Duik in een wereld vol echte magie en ontdek de geheimen van de Hartenkoningin!
  Je ziet en praat met elkaar in de virtuele wereld!
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De startprijs voor een VR escape room is €99,50 voor 2 spelers. Voor de 3de en 4de speler betaal je €19,50 extra per persoon. ALICE is gelijktijdig te spelen met 2, 3 of 4 spelers. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen. Reserveer dan 2 VR escape rooms na elkaar of combineer met een Live escape room.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  ESCAPETIME

  60'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  12+

  GENRE

  Magical adventure

  YOUR MISSION

  Save wonderland

  EXTRA

  After photo

  DIFFICULTLY

  Difficult

  ATMOSPHERE

  Magical