VR escape room Dream Hackers

Dream Hackers is een uitdagend shooter-avontuur voor 2, 3 of 4 spelers dat zich afspeelt in een droomwereld. In deze wereld kun je magische wezens ontmoeten, dwalen door straten van steden die nooit hebben bestaan, en de gebeurtenissen van het verleden en de toekomst ervaren. Maar wees gewaarschuwd: achter de wonderen schuilen soms levende nachtmerries die indringers willen stoppen!
Durf jij al schietend de geheimen van deze mysterieuze plekken te onthullen?


WAT MAAKT VR ESCAPE ROOM DREAM HACKERS UNIEK?


 • volledig Nederlandstalig gesproken game
 • grafisch zeer kwalitatief shooter-avontuur
 • diverse wapens te gebruiken
 • je komt in veel verschillende werelden
 • uitdagende shooter-opdrachten in combinatie met raadsels

 • STORYLINE:


  VR Dream Hackers

  Ons Dream Hacker team heeft een grensverleggende methode ontwikkeld waarmee we kunnen reizen door collectieve dromen door de hersenritmes te synchroniseren. Hierdoor hebben we een adembenemende wereld ontdekt, doordrenkt van dromen en herinneringen. Ontmoet magische wezens, fictieve steden en beleef historische gebeurtenissen uit het verleden en de toekomst. Jouw missie is om tijdens dit SHOOTER avontuur de oude Citadel te ontrafelen en een krachtig artefact te bemachtigen - het Boek der Herinneringen. Durf jij met je team de uitdaging aan om de al schietend de geheimen van deze mysterieuze plek te onthullen?

  In dit SHOOTER avontuur dien je een krachtig artefact te bemachtigen.
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De prijs voor een VR escape room voor 2 spelers bedraagt €99. Per extra speler betaal je €25. Het maximum aantal spelers per escape room is 4. Kies uit meer dan 15 unieke escape-ervaringen voor een team van 2, 3 of 4 personen. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen of deze VR escape te combineren met een Live escape room.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPE TIME

  50'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  10+

  GENRE

  Adventure Shooter

  YOUR MISSION

  Locate the artifact

  REMINDER

  After photo

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Memories