Start een 2,5uur durend bike-avontuur in en rond Lier.


Onderschep een gevaarlijke zending XTC van een berucht crimineel meesterbrein, Lorenzo V. Tijdens deze city escape game ga je als burgerteam, in opdracht van de politie, de gevaarlijke XTC-lading van de beruchte criminele bende van Lorenzo V. onderscheppen. Je krijgt hiervoor de benodigde bikes, bewijsmateriaal en uitrusting mee.

Voor teams tot 30 spelers!


Tem 7 personen zal je in 1 team spelen. Vanaf 8 personen zal je gelijktijdig in meerdere battle teams de uitdaging aangaan! Je zal om ter snelste de druglading proberen te vinden. Elk team zal 4 tot 7 personen bevatten.

De missie start en eindigt op onze locatie in Ranst en neemt ruim 2 uur en 30 minuten in beslag.. Dit inclusief briefing.
Onderschep een zending van een berucht crimineel meesterbrein Lorenzo V.

Route: 10km

Je gaat op pad met coole bikes om snel en door de prachtige omgeving te kunnen manoeuvreren. De missie is om een gevaarlijke zending XTC van de beruchte criminele meesterbrein, Lorenzo V. te onderscheppen! Het is jouw taak om verdachte locaties van Lorenzo V. te inspecteren en de politie te tippen over de illegale drugs, voordat ze de straten bereiken.
VOOR WIE?

404LIER is ideaal voor groepen die van buitenactiviteiten houden, zoals grote gezinnen, vrijgezellenfeesten, teambuildings en vriendengroepen. Bij een groep van meer dan 7 personen kun je tegen elkaar spelen in een spannende battle.

KIES JE EIGEN STARTTIJD.

Kom je met een grote groep (+10p) en past de aangegeven starttijd niet bij jullie? We passen deze graag voor jullie aan. Neem even contact met ons op via info@thestart.be of stuur ons een bericht via WhatsApp.
Speel 404LiER tot 30 personen!
404LiER TARIEVEN:


De prijs voor 404LiER bedraagt 195 euro voor een team tem 6 personen. Per extra speler betaal je €32,50 per persoon. Dit is inclusief het gebruik van een kwalitatieve fiets met helm, hesje en spelersuitrusting.

Als het weer enorm tegenzit kunnen we de 404LiER verplaatsen naar een andere geschikte datum.

Tip: Wil je een uitgebreider programma? Combineer dan 404LIER met onze live escape rooms en met onze cateringservice!

SLECHT WEER:


Het kan in België helaas altijd eens voorvallen dat het weer echt niet meezit. Gelukkig hebben we een pak meer mooie dagen dan regendagen. Als het weerbericht weinig goeds voorspelt, kunnen we de geplande missie uitstellen of proberen om te boeken naar een andere escaperoom.

MISSIE

150'

PLAYERS

Up to 30 players

TEAMS

1-4 battle teams

TECHNIC

GPS & AR

GENRE

City escape

YOUR MISSION

Find XTC

SPECIAL

Bikes

AGE

12+