Start een 2,5uur durend bike-avontuur in en rond Lier.


** 404 LIER IS HET VOLLEDIG JAAR TE BOEKEN. BIJ REGENWEER ZAL DE MISSIE VERPLAATST WORDEN **

Tijdens deze outdoor escape ga je als burgerteam undercover, in opdracht van de politie, om de gevaarlijke zending van de beruchte criminele bende van Lorenzo V. te onderscheppen. Je krijgt hiervoor het nodige bewijsmateriaal en uitrusting mee.

Voor teams tot van 5 tot 30 spelers!


Vanaf 8 personen zal je gelijktijdig in meerdere battle teams de uitdaging aangaan. Je zal om ter snelste de druglading proberen te vinden. Elk team zal 4 tot 7 personen bevatten.

Wil je met je volledig team de overwinning vieren? Dat kan in onze in- of outdoor lounge bar. Vanaf 15 personen kan je tevens kiezen uit diverse cateringopties en drankenformules.
Met onze coole bikes ga je op een razendsnelle missie om de criminele bende van Lorenzo V. te stoppen. Durf jij het aan?

Route: 10km

Je gaat op pad met coole bikes om snel en door de prachtige omgeving te kunnen manoeuvreren. De missie is om een gevaarlijke zending XTC van de beruchte criminele meesterbrein, Lorenzo V. te onderscheppen! Het is jouw taak om verdachte locaties van Lorenzo V. te inspecteren en de politie te tippen over de illegale drugs, voordat ze de straten bereiken.
VOOR WIE?

404 LIER is geschikt voor kleine en grote groepen die van een buitenactiviteit houden. Ideaal voor gezinnen (vanaf 12j), vrijgezellen, teambuilding, escape room fans, etc. Speel je met meer dan 7 personen zal je een battle tegen elkaar spelen.

KIES JE EIGEN STARTTIJD.

Kom je met een grote groep en past de aangegeven starttijd niet voor jullie. Geen probleem. We passen deze graag voor je aan. Neem even contact met ons op via info@thestart.be of WhatsApp ons.
Speel 404LiER in battle modus tot 30 personen in 4 teams
404LiER TARIEVEN:


De prijs voor 404LiER bedraagt €32,50 per persoon. In juli en augustus speel je voor slechts 25 euro per persoon! Dit is inclusief het gebruik van een kwalitatieve fiets met helm, hesje en spelersuitrusting.

Als het weer tegenzit kunnen we de 404LiER verplaatsen naar een andere geschikte datum. In samenspraak kan 404LiER omgeboekt worden naar een binnen activiteit.

Tip: Wil je een uitgebreider programma? Combineer dan 404LIER met onze live escape rooms, La Casa VR of met een van onze cateringopties!

ZIEKTE:


Het kan helaas altijd voorvallen dat door ziekte of onvoorziene omstandigheden je geboekte 404Lier niet kan doorgaan. Tot 48u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking aanpassen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking

MISSIE

150'

PLAYERS

5-30 people

TEAMS

1-4 battle teams

TECHNIC

GPS & AR

GENRE

City escape

YOUR MISSION

Find XTC

SPECIAL

Bikes

AGE

12+