Daag jezelf en je team uit voor een uitdagend avontuur in en rond Lier.


Tijdens deze uitdagende outdoor escape opdracht ga je als lid van een burgerteam undercover, in opdracht van de politie, om de gevaarlijke zending van de beruchte criminele bende van Lorenzo V. te onderscheppen Je krijgt een politiedossier en alle noodzakelijke uitrusting mee.

Een uitdagende missie voor teams van 5 tot 20 personen!


Vanaf 6 personen zal je gelijktijdig in meerdere teams werken. Elk team zal 4 tot 6 personen bevatten.

De missie: onderschep een gevaarlijke zending XTC van de beruchte criminele meesterbrein, Lorenzo V. Het is jouw taak om verdachte locaties van Lorenzo V. te inspecteren en de politie te tippen over de illegale drugs, voordat ze de straten bereiken. Maar wees gewaarschuwd, de inzet is hoog en de risico's nog hoger.
Met onze coole bikes ga je op een razendsnelle missie om de criminele bende van Lorenzo V. te stoppen. Durf jij het aan?
Tijdens de missie zal je gebruik maken van onze coole bikes om snel en geruisloos door de prachtige omgeving te kunnen manoeuvreren en de beruchte criminele bende van Lorenzo V. te onderscheppen. Fiets door de smalle straatjes en langs de kronkelende wegen en blijf onopgemerkt terwijl je de drugsbende te slim af bent.

Route: 10km

Met onze kwalitatieve bikes ben je klaar om de gevaarlijke zending te onderscheppen en de drugsbende te ontmaskeren. Mis deze unieke kans niet en beleef samen met je team een onvergetelijke outdoor escape ervaring!

Binnen 120 minuten moet je een XTC-drugstransport onderscheppen voordat het in de verkeerde handen valt. De informatie is schaars en de klok tikt genadeloos door. Maar wees niet bang want met behulp van onze state-of-the-art apparatuur, gadgets en bewijsmateriaal kan je de vaardigheden en kennis gebruiken die nodig zijn om deze opdracht te voltooien.VOOR WIE?

404 LIER is geschikt voor escape room liefhebbers, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en families. Deze outdoor fiets escape is geschikt voor alle leeftijden. Als u nog vragen heeft of een specifiek starttijdstip wilt kiezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@thestart.be of WhatsApp.
Het lot van de stad ligt in jouw handen... Durf jij de uitdaging aan?
404 LIER TARIEVEN:


De prijs voor 404 LIER bedraagt €32,50 per persoon. Dit is inclusief het gebruik van een kwalitatieve fiets met helm, hesje en spelersuitrusting. Als het weer echt tegenzit, geen zorgen! We verplaatsen 404 LIER gewoon naar een nieuwe datum of we sluiten je team op in één van onze andere escape rooms!

Tip: als u een uitgebreider programma wilt met 2 escape rooms, combineer dan 404 LIER met onze verschillende andere live escape rooms of La Casa VR.

MISSIE

150'

PLAYERS

5-20 people

TEAMS

1-4 teams

TECHNIC

GPS & AR

GENRE

City escape

YOUR MISSION

Find XTC

SPECIAL

Bikes

AGE

12+

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring met vrienden, familie of collega's? Dan is 404 LIER perfect voor jou! Het is geschikt voor alle leeftijden en ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een dagje uit. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je missie en ga de uitdaging aan bij 404 LIER!