VR Escape room Cyber Punk


Augustus 2166.

Augustus 2166. De samenleving is ingestort door de snelle technologische vooruitgang. Mensen veranderen volop hun eigen lichaam en muteren zich. Bedrijven strijden met elkaar om toegang tot data, inmiddels is data de meest waardevolle grondstof op de markt geworden! Alleen geschikt voor teams met stalen zenuwen!

WAT MAAKT VR CYBERPUNK UNIEK?


 • Futuristische decors.
 • Een spannend verhaal.
 • In VR zie je en communiceer je met elkaar als cyborgs.
 • De uitdagingen vereisen veel teamwork!
 • Opdrachten die alleen in de ruimte mogelijk zijn!"

 • STORYLINE:


  Ben je klaar om een stap in de toekomst te zetten?

  Jouw escape-team, bestaande uit cyborgs met speciale vaardigheden, heeft besloten om zeldzame gegevens te stelen van een invloedrijk bedrijf. Om onopgemerkt het complex binnen te dringen, moeten jullie de archieven bereiken en het stapelgeheugen downloaden. Maar dat is verre van eenvoudig... Zorg ervoor dat je niet wordt betrapt, anders zul je worden ontmanteld voor onderdelen!

  Zorg ervoor dat je niet betrapt wordt, anders loop je het risico ontmanteld te worden voor onderdelen!
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  Slechts €99,50 per VR escape room!

  Kies uit 9 unieke escape-ervaringen die speciaal zijn ontworpen voor teams van 2, 3 of 4 personen. Voor grotere groepen bieden we de mogelijkheid om twee VR escape rooms achter elkaar te spelen, waarbij de tijden naadloos op elkaar aansluiten.

  En dat is nog niet alles! Als je op zoek bent naar nog meer spanning en plezier, is het ook mogelijk om meerdere VR escape rooms na elkaar te spelen of te combineren met een Live escape room. Geniet voor, tijdens of na de ervaringen van een gezellig samenzijn in onze originele lounge bar. Hier heb je alle gelegenheid om te ontspannen en de opgedane ervaringen samen te bespreken.

  Waar wacht je nog op? Reserveer nu en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van VR escape rooms!

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPETIME

  60'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  12+

  GENRE

  Cyborgs

  YOUR MISSION

  break-in

  EXTRA

  After photo

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Futuristic