VR Escape room Cyber Punk


Augustus 2166.

De samenleving is ingestort door de snelle technologische vooruitgang. Mensen veranderingen volop hun eigen lichaam en muteren zichzelf. Bedrijven vechten met elkaar om data, inmiddels de meest waardevolle grondstof op de markt!

Enkel voor teams met stalen zenuwen!

WAT MAAKT VR CYBER PUNK UNIEK?


 • Futuristische decors.
 • Een spannend verhaal!
 • Je ziet en communiceert met elkaar in VR als Cyborg.
 • De uitdagingen vereisen veel teamwork!
 • Opdrachten die enkel maar in de ruimte mogelijk zijn!

 • STORYLINE:


  Ben jij klaar om in de toekomst te stappen?

  Uw escape team, bestaande uit Cyborgs uitgerust met speciale vaardigheden, heeft besloten om zeldzame gegevens te stelen van een invloedrijk bedrijf. Als u ongemerkt het complex infiltreert, moet u naar de archieven gaan en het stapelgeheugen downloaden. Maar dat is echt niet eenvoudig... Zorg hierbij dat je niet wordt gevat. Anders zal je worden gestript voor onderdelen!

  Zorg dat je niet wordt gevat. Anders zal je worden gestript voor onderdelen!
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De startprijs voor een VR escape room is €99,50 voor 2 spelers. Voor de 3de en 4de speler betaal je slechts €19,50 extra per persoon. Cyberpunk is gelijktijdig te spelen met 2, 3 of 4 spelers. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen. Reserveer dan 2 VR escape rooms na elkaar of combineer met een Live escape room.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPETIME

  60'

  YOUR TEAM

  3 or 4 people

  AGE

  12+

  GENRE

  Cyborgs

  YOUR MISSION

  break-in

  EXTRA

  After photo

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Futuristic