VR Escape room Cyber Punk


Augustus 2166.

Augustus 2166. De samenleving is ingestort door de snelle technologische vooruitgang. Mensen veranderen volop hun eigen lichaam en muteren zich. Bedrijven strijden met elkaar om toegang tot data, inmiddels is data de meest waardevolle grondstof op de markt geworden! Alleen geschikt voor teams met stalen zenuwen!

WAT MAAKT VR CYBERPUNK UNIEK?


 • Futuristische decors.
 • Een spannend verhaal.
 • In VR zie je en communiceer je met elkaar als cyborgs.
 • De uitdagingen vereisen veel teamwork!
 • Opdrachten die alleen in de ruimte mogelijk zijn!"

 • STORYLINE:


  Ben je klaar om een stap in de toekomst te zetten?

  Jouw escape-team, bestaande uit cyborgs met speciale vaardigheden, heeft besloten om zeldzame gegevens te stelen van een invloedrijk bedrijf. Om onopgemerkt het complex binnen te dringen, moeten jullie de archieven bereiken en het stapelgeheugen downloaden. Maar dat is verre van eenvoudig... Zorg ervoor dat je niet wordt betrapt, anders zul je worden ontmanteld voor onderdelen!

  Zorg ervoor dat je niet betrapt wordt, anders loop je het risico ontmanteld te worden voor onderdelen!
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  Voor 2, 3 of 4 spelers

  De prijs voor een VR escape room naar keuze voor 2 spelers bedraagt €99. Per extra speler betaal je €19,50. Het maximum aantal spelers per escape room is 4. Kies uit 12 unieke escape-ervaringen voor een team van 2, 3 of 4 personen.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPETIME

  60'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  12+

  GENRE

  Cyborgs

  YOUR MISSION

  break-in

  EXTRA

  After photo

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Futuristic