VR escape room INCARNA deel 1: The Training

In de INCARNA adventures stap je in de huid van interdimensionale ontdekkingsreizigers die verantwoordelijk zijn voor het reizen door ruimte en tijd! In de echte wereld ben je gescheiden met je eigen VR-headset en controllers, maar in de virtuele wereld ben je samen, kun je elkaar zien, horen en met elkaar communiceren! Je zal tijdens deze missie intens moeten samenwerken om het trainingsschema succesvol te voltooien.

Kan jij met je escape team van 3 of 4 personen deze training succesvol afronden en ontdekkingsreiziger worden? Als u slaagt, zult u een wereld ontdekken die voortdurend nieuwe landschappen en vreemde levensvormen onthult!
Voor teams van 3 of 4 personen!


WAT MAAKT VR ESCAPE ROOM INCARNA UNIEK?


 • Een verbluffende grafische kwaliteit die je meeneemt naar een ongelooflijk parallel universum.
 • Dankzij de vereenvoudigde bediening kan je gameplay met één druk op de knop uitvoeren.
 • Dankzij een geschaald moeilijkheidsgraad kan de gameplay worden aangepast aan het vaardigheidsniveau van de speler.
 • Originele raadsels die optimaal gebruik maken van Virtual Reality.
 • Al onze VR ervaringen zijn gegarandeerd bewegingsziektevrij.

 • STORYLINE:


  INCARNA deel 1: The Training

  Er is een andere dimensie ontdekt en INCARNA is actief op zoek naar intelligente ontdekkingsreizigers die klaar zijn om verbazingwekkende vaststellingen te doen. Je bent met je escape team gevorderd om ontdekkingsreiziger te worden. Maar je zal eerst met je behulp van je magische pijl & boog intens als team moeten samenwerken om de extreme uitdagende & puzzels op te lossen.

  Als je deze test doorstaat, ontdek je nieuwe werelden en plaatsen waarvan je niet wist dat ze bestonden.
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De startprijs voor een VR escape room is €119 voor 3 spelers. Voor de 4de betaal je €19,50 extra. Incarna is gelijktijdig te spelen met 3 of 4 spelers. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen. Reserveer dan 2 VR escape rooms na elkaar of combineer met een Live escape room.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPE TIME

  60'

  YOUR TEAM

  3 or 4 people

  AGE

  12+

  GENRE

  Futuristic

  YOUR MISSION

  Become an explorer

  EXTRA

  After photo

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Training facility