VR escape room INCARNA : The Training

In de INCARNA adventures stap je met 3 of 4 personen in de huid van ontdekkingsreizigers die verantwoordelijk zijn voor het reizen door ruimte en tijd! Je zal tijdens deze missie intens moeten samenwerken om deze uniek escape trainingsschema succesvol te voltooien. Deze VR escape room is iets anders dan onze andere escape rooms. Samenwerking is hier extreem cruciaal en de omgeving is futuristisch. Je zal je tussen zwevende platformen navigeren en je doorheen ruimtes voortbewegen. Unieke puzzels en schietwerk maakt deze escape room een topbeleving. Een echte aanrader voor alle spelniveaus!
Voor teams van 3 of 4 personen!


WAT MAAKT VR ESCAPE ROOM INCARNA UNIEK?


 • Een VR escape game met zeer variërende puzzels
 • Intensief samenwerken is bij deze VR game noodzakelijk.
 • Een totaal nieuwe denkwijze tegenover onze andere VR escape rooms.
 • Zeer toffe personages.

 • STORYLINE:


  INCARNA: The Training

  Er is een andere dimensie ontdekt en INCARNA is actief op zoek naar intelligente ontdekkingsreizigers die klaar zijn om verbazingwekkende vaststellingen te doen. Je bent met je escape team gevorderd om ontdekkingsreiziger te worden. Maar je zal eerst met je behulp van je magische pijl & boog intens als team moeten samenwerken om de extreme uitdagende & puzzels op te lossen.

  Samenwerken op een unieke manier. Een top VR game die je moet spelen!
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De startprijs voor VR escape room Incarna is €119 voor 3 spelers. Voor de 4de betaal je €19,50 extra. Incarna is gelijktijdig te spelen met 3 of 4 spelers. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen of deze VR escape te combineren met een Live escape room.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPE TIME

  50'

  YOUR TEAM

  3 or 4 people

  AGE

  12+

  GENRE

  Futuristic

  YOUR MISSION

  Become an explorer

  REMINDER

  After photo

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Space