VR escape room Christmas


In dit realistisch VR escape avontuur moet jij en jouw team Kerstmis zien te redden. Kerstmis is geen videogame, maar een echte escape room ervaring die zich afspeelt in het huis en de werkplaats van de Kerstman. Word de grootste held ter wereld en help de Kerstman om zijn pakjes op tijd bij de kinderen te krijgen.

WAT MAAKT DEZE CHRISTMAS ESCAPE UNIEK?


 • Eenvoudig te spelen.
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • Realistische omgeving.
 • Je werk samen met de Kerstman!
 • Deze escape room is zeer geschikt voor gezinnen of vriendengroepen.
 • Situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk zijn!

 • STORYLINE:


  Kerstmis is in gevaar, want de Kerstman is verstrikt geraakt in een grote sneeuwstorm. Hij is al zijn cadeautjes verloren in de storm en kan zijn weg naar huis niet meer vinden. Hij roept de hulp van jou en je team in om Kerstmis te redden. Help de Kerstman zijn weg terug naar huis te vinden, door de lichtjes van de grootste kerstboom in het bos aan te steken. Zorg dat zijn werkplek weer in orde is en zoek uit waarom de magische elfen niet meer willen werken. Maar vooral, waarom belanden de cadeautjes niet bij de kinderen? Ga op pad met de Kerstman zijn beste rendieren en redt Kerstmis!

  Worden jij en jouw team de grootste helden ter wereld en redden jullie Kerstmis?
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  Voor 2, 3 of 4 spelers

  De prijs voor een VR escape room naar keuze voor 2 spelers bedraagt €99. Per extra speler betaal je €25. Het maximum aantal spelers per escape room is 4. Kies uit 12 unieke escape-ervaringen voor een team van 2, 3 of 4 personen.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR CHRISTMAS

  60'

  YOUR TEAM

  2,3 or 4 people

  AGE

  10+

  GENRE

  Family

  YOUR MISSION

  Safe Christmas

  REMINDER

  After photo

  DIFFICULTLY

  Easy

  ATMOSPHERE

  Christmas