VR Escape room Sanctum


Betreed één van de donkerste plekken in de wereld, waar al je angsten zullen uitkomen.

In dit verlaten klooster gebeurt namelijk iets heel sinisters en het is aan jou en je team om de vermiste mensen te vinden. Kunnen jullie de duivelse geheimen ontrafelen die al jaren in deze oude muren zitten verscholen?

WAT MAAKT VR ESCAPE SANCTUM UNIEK?


 • Gebaseerd op de wereld van H.P. Lovecraft!
 • Sinistere omgeving.
 • Een meeslepend verhaal!
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • Geschikt vanaf 16 jaar.

 • STORYLINE:


  Je hebt een brief ontvangen van je goede vriendin, Anna, een detective die midden in een grote zaak zit. Ze onderzoekt de mysterieuze verdwijningen in het bos bij jou in de buurt, maar is zelf ook plots verdwenen. In haar brief vroeg ze aan jou, moest ze verdwijnen, om haar te komen zoeken en redden van het duister.

  Nu is het aan jou en je vrienden om haar het geheim van de verlaten klooster te ontrafelen. Je zet hiervoor niet alleen jullie leven, maar ook jullie ziel op het spel. Zoek je vriendin, Anna en ontsnap aan de paranormale verschijnselen van dit duistere heiligdom.
  Is jouw team klaar om zichzelf op te offeren voor een goede vriendin?
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De startprijs voor een VR escape room is €99,50 voor 2 spelers. Voor de 3de en 4de speler betaal je slechts €19,50 extra per persoon. Sanctum is gelijktijdig te spelen met 2, 3 of 4 spelers. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen. Reserveer dan 2 VR escape rooms na elkaar of combineer met een Live escape room.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPETIME

  60'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  16+

  GENRE

  Thriller

  YOUR MISSION

  Find Anna

  REMINDER

  After foto

  DIFFICULTLY

  High

  ATMOSPHERE

  Sinister