VR Escape room Sanctum


Betreed één van de donkerste plekken in de wereld, waar al je angsten zullen uitkomen.

In dit verlaten klooster gebeurt namelijk iets heel sinisters en het is aan jou en je team om de vermiste mensen te vinden. Kunnen jullie de duivelse geheimen ontrafelen die al jaren in deze oude muren zitten verscholen?

WAT MAAKT VR ESCAPE SANCTUM UNIEK?


 • Gebaseerd op de wereld van H.P. Lovecraft!
 • Sinistere omgeving.
 • Een meeslepend verhaal!
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • Geschikt vanaf 16 jaar.

 • STORYLINE:


  Je hebt een brief ontvangen van je goede vriendin, Anna, een detective die midden in een grote zaak zit. Ze onderzoekt de mysterieuze verdwijningen in het bos bij jou in de buurt, maar is zelf ook plots verdwenen. In haar brief vroeg ze aan jou, moest ze verdwijnen, om haar te komen zoeken en redden van het duister.

  Nu is het aan jou en je vrienden om haar het geheim van de verlaten klooster te ontrafelen. Je zet hiervoor niet alleen jullie leven, maar ook jullie ziel op het spel. Zoek je vriendin, Anna en ontsnap aan de paranormale verschijnselen van dit duistere heiligdom.
  Is jouw team klaar om zichzelf op te offeren voor een goede vriendin?
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De prijs bedraagt €32,50 per persoon. Deze VR Sanctum is gelijktijdig te spelen met 2, 3 of 4 spelers. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten tegen elkaar te strijden voor de beste tijd.

  Verschillende spelvarianten mogelijk in 1 tijdslot van 60 minuten:
  2, 3 of 4 spelers | spelen als groep

  In aaneensluitende tijdsloten:
  Vanaf 5 spelers | Groepen (3-4 spelers) spelen na elkaar (afwisseling Lounge bar/VR). Let op, je boekt hiervoor meerdere tijdsloten!

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPETIME

  60'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  16+

  GENRE

  Thriller

  YOUR MISSION

  Find Anna

  PRICE

  €32,50 p/p

  DIFFICULTLY

  High

  ATMOSPHERE

  Sinister