VR Escape room Sanctum


Betreed een oud verlaten klooster, waar een cultus van een oude entiteit zich heeft gevestigd. Je zult niet alleen je leven, maar ook je ziel op het spel moeten zetten wanneer je geconfronteerd wordt met de mysterieuze kracht die sluimert in de kerker van het lege klooster. Om achter de waarheid te komen en te ontsnappen aan bovennatuurlijke verschijnselen, moet je de huiveringwekkende geheimen ontrafelen die dit duistere toevluchtsoord herbergt en eeuwenoude puzzels oplossen.

WAT MAAKT VR ESCAPE SANCTUM UNIEK?


 • Gebaseerd op de wereld van H.P. Lovecraft!
 • Sinistere omgeving.
 • Een meeslepend verhaal!
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • Geschikt vanaf 16 jaar.

 • STORYLINE:


  Je ontvang een mysterieuze brief van je goede vriendin Anna, een detective die onderzoek doet naar mysterieuze verdwijningen in de nabijgelegen bossen. Ze smeekt om je hulp, maar nadat je haar laatste brief ontving, verdween ze spoorloos. Nu rest je geen andere keuze dan zelf op onderzoek uit te gaan.

  Durf jij de confrontatie aan te gaan met het onbekende en Anna te redden uit de greep van het bovennatuurlijke? Beleef een onvergetelijk avontuur vol spanning, mysteries en adrenaline in onze meeslepende VR escape room!.
  Is jouw team klaar om zichzelf op te offeren voor een goede vriendin?
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  Voor 2, 3 of 4 spelers

  De prijs voor een VR escape room naar keuze voor 2 spelers bedraagt €99. Per extra speler betaal je €19,50. Het maximum aantal spelers per escape room is 4. Kies uit 12 unieke escape-ervaringen voor een team van 2, 3 of 4 personen.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  Sanctum escape room

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPETIME

  60' including training

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  16+

  GENRE

  Thriller

  YOUR MISSION

  Find Anna

  REMINDER

  After foto

  DIFFICULTLY

  High

  ATMOSPHERE

  Sinister