Voor WieOnze LIVE escape rooms zijn te spelen met teams van 2 tot 7 personen (afhankelijk van de game). Onze VR escape rooms zijn te spelen met teams van 2, 3 of 4 personen, LA CASA tot 25 personen en onze OUTDOOR Undercover Lier speel je tot 30 personen.

Onze verschillende escape rooms zijn samen te combineren tot 75 personen! Grote groepen kunnen een voorstel op maat aanvragen.

UITJE MET VRIENDEN, FAMILIE, COLLEGA'S, ....


Een escape met je vrienden, een onvergetelijke groepsactiviteit met collega’s of familie, een originele date, een vrijgezellenfeestje, (kids)verjaardag? Het kan allemaal bij TheStart®! Wij dagen je team uit te ontsnappen uit één van onze escape rooms!

Je kan voor en/of na je escape experience nog iets dringen in onze gezellige lounge bar .


KLEINE BEDRIJFSFEESTEN


Ben je op zoek naar een unieke teambuilding voor je bedrijf of een teamuitje met je collega’s? Dan zit je goed bij TheStart® EscapeRooms! We kunnen op onze locatie een groep tot 75 personen ontvangen en al onze escape rooms gelijktijdig opstarten.Vraag een voorstel op maat.


GROTE BEDRIJFSFEESTEN


Wil je meer dan 100 personeelsleden met of zonder hun familie uitnodigen? Het is mogelijk om iedereen een escape ticket te bezorgen. Digitaal of via een exclusieve escape box. Hiermee kunnen de personeelsleden zelf in groepjes een escape room naar keuze boeken, althans als ze de escape box kunnen openen! Ook is het prima mogelijk om een event over meerder halve of volledige dagen te laten lopen, zodat je een optimale samenstelling van je medewerkers kan creëren. .

Een escape room als activiteit voor een vrijgezellenfeest?
Top maar let op!

Als je niet ontsnapt staat je wederhelft alleen voor het altaar!!


50ste VERJAARDAG, EEN FAMILIEFEEST, HET KAN ALLEMAAL


Wil je graag je familie ontvangen in onze lounge van onze escape room? Of wil je een groot feest geven voor je 30ste, 40ste of 50ste verjaardag? Alles is mogelijk bij TheStart EscapeRooms. Uw feest Start hier! Laat uw familie en vrienden relaxen in onze lounge bar en bezorg hen de nodige spanning tijdens een uitdagende escape room.
.

Met 700M2 playground is TheStart® dé unieke escape locatie voor een teambuilding of groepsactiviteit. Dit met of zonder catering.


GEEF EEN CADEAUBON


Verwen je personeel met onze cadeaubonnen waardoor ze met hun familie of vrienden een escape room experience kunnen beleven! In de meest veilige omstandigheden en wanneer ze dat zelf willen. Kies een bedrag naar keuze. De gelukkige kan bij TheStart uit het volledige aanbod escape rooms kiezen! Meerdere cadeaubonnen kunnen voor 1 boeking gebruikt worden.

Al onze cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig!