Voor WieOnze LIVE escape rooms zijn te spelen met teams van 4 tot 7 personen, afhankelijk van de game. Onze VR escape rooms zijn te spelen met teams van 2 of 4 personen.

UITJE MET VRIENDEN, FAMILIE, COLLEGA'S, ....


Een escape met je vrienden, een unieke groepsactiviteit met collega’s of familie, een originele date, een vrijgezellenfeestje, verjaardag? Het kan allemaal bij TheStart®! Wij dagen je team uit te ontsnappen uit één van onze spannende verhaal gedreven LIVE of VR escape rooms!

Voor en na je ervaring kan je iets drinken of een snack eten in onze originele lounge bar!


GROTE EN KLEINE BEDRIJFSFEESTEN


Ben je op zoek naar een unieke teambuilding voor je bedrijf of een teamuitje met je collega’s? Dan zit je goed bij TheStart® EscapeRooms! Bedrijven kunnen vanaf september 2021 voor groepen vanaf 20 spelers inclusief catering al een gepersonaliseerd privé event boeken!

We kunnen in onze originele loungebar een groep van 40 mensen gelijktijdig ontvangen!

Een escape room als activiteit voor een vrijgezellenfeest?
Top maar let op!

Als je niet ontsnapt staat je wederhelft alleen voor het altaar!!


50ste VERJAARDAG, EEN FAMILIEFEEST, HET KAN ALLEMAAL


Wil je graag je familie ontvangen in onze lounge van onze escape room? Of wil je een groot feest geven voor je 30ste, 40ste of 50ste verjaardag? Alles is mogelijk bij TheStart EscapeRooms. Uw feest Start hier! Laat uw familie en vrienden relaxen in onze lounge bar en bezorg hen de nodige spanning tijdens een uitdagende escape room.

Onze locatie kan vanaf september volledig privé gebruikt worden vanaf 20 personen incl catering formule.

Met 700M2 playground is TheStart® dé unieke escape locatie voor een teambulding of groepsactiviteit.


GEEF EEN CADEAUBON


Verwen je personeel met onze cadeaubonnen waardoor ze met hun familie of vrienden een escape room experience kunnen beleven! In de meest veilige omstandigheden en wanneer ze dat zelf willen. Er zijn diverse mogelijkheden om deze cadeaubonnen te schenken. Kies een bedrag naar keuze of geef een specifieke escape room!

Al onze cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig!