Escaperoom Undercover

LIVE UNDERCOVER SKILL FACILITY ESCAPE ROOM

In deze geheime Skill Facility zal je als team getest worden op 'Undercover agent' gerelateerde competenties! Je team zal terechtkomen in maar liefst 9 unieke escape scenario’s! Kan uw team perfect samenwerken en zijn jullie stressbestendig? Dan is deze Live Undercover Skill Facility een escape room voor uw team.

VAN 2 TOT 20 SPELERS!

WAT MAAKT DEZE SKILL FACILITY UNIEK?


De Undercover Skill Facility is een unieke escape room met maar liefst 9 verschillende themaruimtes binnen één verhaal. De diversiteit van deze escape room vormt een grote troef. Deze kamer is niet te eng en toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren escape-teams.


 • 9 verschillende kamers in 1 verhaal.
 • Te spelen vanaf 2 tot 20 personen
 • Zeer gevarieerde opdrachten.
 • Je zal met je team intens moeten samenwerken.
 • Ingame after foto's tonen we na het spelen van deze unieke escape.

 • STORYLINE:


  Deze geheime Undercover Skill Facility bestaat uit 9 verschillende ruimtes! In elke ruimte wacht jullie team een team uitdaging! Undercover agenten moeten namelijk out of the box kunnen denken, over een grote intellectuele soepelheid beschikken, met tijdsdruk kunnen omgaan en moeten zich perfect kunnen inleven in elke situatie.
  Undercover Skill Facility speel je met 2 tot 5 personen in 1 spelsessie. Speel tot 4 sessie kort na elkaar met een team tot 20 spelers!

  VAN 2 TOT 20 PERSONEN

  In de Undercover Skill Facility speel je met één team van 2 tot 5 personen. In gezinsverband met enkele tieners kan dit uitgebreid worden tot 6 spelers. Voor en na het spel kun je vertoeven in onze loungebar.

  GROTERE GROEPEN:VAN 6 TOT 20 SPELERS
  Speel je met 6 of meer? Dan starten we met een teambriefing. Na deze briefing begint het eerste team. Na een interval van 30 minuten begint het tweede team. Hetzelfde geldt voor het derde en vierde team! Dankzij de speciale inrichting van de kamers kunnen we deze escape room spelen met grotere groepen. Voor wie de kamer al heeft afgerond, is het extra leuk om mee te kijken met de andere teams die nog spelen! De totale speeltijd voor één team bedraagt ongeveer 75 minuten. Voor grote groepen stellen we een aangepast tijdschema op. Neem contact met ons op via e-mail of WhatsApp om het ideale startuur te bespreken..

  Een overzicht:
  1 TEAM: VAN 2 TOT 5 PERSONEN
  2 TEAMS: VAN 6 TOT 10 PERSONEN
  3 TEAMS: VAN 11 TOT 15 PERSONEN
  4 TEAMS: VAN 16 TOT 20 PERSONEN

  Speel je met 1 team ben je inclusief voor- en nabriefing ruim 1u30 bezig. Speel je met 2 teams ben je inclusief voor- en nabriefing ongeveer 2u30 bezig, met 3 teams 3u en met 4 teams ongeveer 3 uur en een half. Omdat we onze escape room graag laten uitspelen zijn de tijden indicatief en kan dit iets sneller of trager zijn.

  STARTTIJD NAAR KEUZE:
  Vanaf 2 teams kun je een starttijd naar keuze kiezen. Dit kan tussen 10 uur 's morgens en 22 uur 's avonds. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van onze cateringservice (broodjeslunch, etc.). Neem contact op via Whatsapp of stuur een mailtje via info@thestart.be

  TARIEVEN:

  De prijs voor één spelsessie in de Undercover Skill Facility bedraagt €165 voor een team van 2, 3 of 4 spelers. Voor een extra speler betaal je €17,50. Het maximumaantal spelers per escape room-sessie is 5. Een gezin met tieners kan deze met 6 personen reserveren.

  Speel je deze room bijvoorbeeld als battle met 10 personen, dan betaal je 2x €165 plus €35 voor 2 extra spelers. Het totaal komt dan op €365.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen en/of aanpassen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  ESCAPETIME

  69'

  SPECIAL

  9 Different rooms

  PLAYGROUND

  109m²

  PUZZLES

  Skill puzzles

  GENRE

  Challenges

  FEAR FACTOR

  Exciting

  YOUR MISSION

  Undercover agent

  PLAYERS

  2 - 20 persons

  EXTRA

  After photo's

  PRICE

  From €165

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  1 big surprise