VR escape room Atlantis

Ga op een opwindend avontuur door de verloren stad met een spannende co-op actie-escapegame, voor team van 2, 3 of 4 spelers. Dompel jezelf onder in een wereld vol ingewikkelde puzzels en hersenkrakende uitdagingen die iedereen in je team zullen betrekken. Maar dat is nog niet alles - bereid je voor op bloedstollende gevechten tegen oude vijanden terwijl je dieper in de geheimen van de stad duikt. Elke bocht en wending onthult nieuwe mysteries die je moed en teamwork op de proef stellen.








Atlantis combineert de opwinding van het oplossen van puzzels met de adrenaline van de strijd!










WAT MAAKT VR ESCAPE ROOM DREAM HACKERS UNIEK?


  • Uitdagende actie escape room
  • Zeer gevarieerde ruimtes
  • Complexere raadsels in combinatie met schieten
  • Goede combinatie van puzzels en actie

  • STORYLINE:


    VR Atlantis

    Voel de spanning van het ontdekken van verborgen relikwieën en oude artefacten, elke stap brengt je dichter bij de waarheid. Atlantis combineert de opwinding van het oplossen van puzzels met de adrenaline van de strijd, wat zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

    Zijn jij en je vrienden klaar om de ultieme ontdekkingsreizigers te worden? Sluit je bij ons aan en trotseer de mysteries die in de diepten van de verloren stad liggen. Jouw epische reis wacht op je!








    Elke wending onthult nieuwe mysteries die je moed en teamwork op de proef stellen








    VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


    De prijs voor een VR escape room voor 2 spelers bedraagt €99. Per extra speler betaal je €25. Het maximum aantal spelers per escape room is 4. Kies uit meer dan 10 unieke escape-ervaringen voor een team van 2, 3 of 4 personen. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen of deze VR escape te combineren met een Live escape room.

    Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

    ZIEKTE:


    Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

    VR ESCAPE TIME

    50'

    YOUR TEAM

    2, 3 or 4 people

    AGE

    12+

    GENRE

    Action escape room

    YOUR MISSION

    Find the truth

    REMINDER

    After photo

    DIFFICULTLY

    Medium

    ATMOSPHERE

    Mysteries