Escaperoom Chernobyl

LIVE CHERNOBYL ESCAPE EXPERIENCE


Op 26 april 1986 ontplofte Reactor 4 in de kerncentrale dicht bij Chernobyl en zo ontstond de grootste kernramp ooit.

De op de kernramp geïnspireerde ‘Mystery thriller’ bevat 180m² realistische speelruimte. Tijdens jouw missie zal je als militair medisch escape team het verboden deel van de kerncentrale betreden om op zoek te gaan naar het serum!

WAT MAAKT CHERNOBYL UNIEK?


 • De 1ste Chernobyl escape room in de BENELUX.
 • Een speelveld van maar liefst 180m².
 • Een bloedstollende fictie 'Mystery Thriller'-ervaring.
 • Escape met acteur.
 • 90 minuten escape experience.
 • Realistische decors.
 • Uniek ontwikkelde puzzels.
 • Spannend scenario dat veel teamwork vereist.
 • Te spelen in het Nederlands of Engels.
 • Voor teams van 3 t.e.m. 7 personen.

 • STORYLINE:


  Ruim 30 jaar na de kernramp is er een nieuwe en gevaarlijkere vorm van radioactieve straling ontdekt in het verboden deel van de kerncentrale. Deze stralen laat mens en dier een uiterst gevaarlijke mutatieziekte oplopen. Gelukkig is een team van de MML (Military Medical Lab) erin geslaagd om in het grootste geheim een serum te ontwikkelen, maar dan slaat het noodlot toe…

  Alle communicatie met het MML-team abrupt verbroken, waardoor men er is van uit gegaan dat iedereen is omgekomen aan het virus. Echter heeft een nog werkende camera recentelijk bewegingen gedetecteerd in het verboden deel van de centrale! Vage beelden tonen een onherkenbare, verwarde persoon. Eén van de onderzoekers heeft het allicht toch overleefd met het oplopen van de uiterst gevaarlijke mutatieziekte tot gevolg! De ziekte zorgt voor plotse zichtvermindering, afbladerende huid en een onweerstaanbare drang om op geluiden en licht af te komen. Nu is het aan jullie om het serum terug te halen en een nieuw Russisch schandaal te voorkomen!


  Stel je team samen en ga op zoek naar Het Serum! Door het hoge stralingsniveau heb je slechts 71 minuten om de centrale binnen te dringen!


  TARIEVEN:

  De basisprijs voor Chernobyl bedraagt €219,50 voor 3 of 4 spelers. Per extra speler betaal je €19,50. Het maximum aantal spelers is 7. Alle prijzen zijn incl. 6% BTW.


  VOOR WIE:

  Deze live escape room experience is geschikt voor zowel beginnende als ervaren escape room spelers. Chernobyl is niet geschikt voor jonge kinderen en zwangere vrouwen. Vanaf 14 jaar in gezinsverband is wel mogelijk. Althans als ze van spanning houden! Tieners die 16 jaar zijn of worden kunnen zonder volwassenen Chernobyl betreden. Verder zijn ALLE leeftijden geschikt.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen of het aantal spelers aanpassen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  EXPERIENCE TIME

  90 minutes

  PRICE

  From €219,50

  PLAYGROUND

  180m²

  SPECIAL

  With actor

  GENRE

  Mystery Thriller

  FEAR FACTOR

  Scary

  YOUR MISSION

  Find The Serum

  YOUR MEDICAL TEAM

  3 - 7 persons

  OUR ADVICE

  14+ (your own feeling)

  EXTRA

  After photo's

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Unique decors