Escaperoom 9Rooms

UNDERCOVER SKILL FACILITY


Uniek in Europa. De Europese geheime dienst heeft op Belgische bodem te Lier een geheime selectie-faciliteit ontwikkeld om nieuwe undercover agenten aan te werven, te trainen en te selecteren. Enkel vooraf geregistreerde teams van 2 tot 5 personen kunnen hun kwaliteiten meten in deze selectie-faciliteit.
In de faciliteit wordt getest op alle undercover gerelateerde competenties! Welke deze zijn is niet gekend maar geheimhouding staat centraal! Bij een 100% succesvolle opdracht kan uw team in aanmerking komen voor een opdracht binnen de geheime dienst.

WAT MAAKT DEZE SKILL FACILITY UNIEK?


 • Ervaar over welke kwaliteiten undercover agenten moeten beschikken.
 • Verrassende escape opdrachten!
 • Slecht een bepekte tijd per escape opdracht.
 • Exclusief ontwikkelde puzzels & sounds.
 • Realistisch decors.
 • Voor teams van 2 tot 5 personen.

 • STORYLINE:


  Deze geheime Undercover skill facility bestaat uit verschillende ruimtes! In elke ruimte wacht jullie team een grote uitdaging. Voor elke uitdaging krijg je slechts een bepekte escapetijd! Uiteindelijk zal blijken of jullie team geschikt is om als undercover team opdrachten te krijgen. Undercover agenten moeten namelijk out of the box kunnen denken, over een grote intellectuele soepelheid beschikken, met tijdsdruk kunnen omgaan en moeten zich perfect kunnen inleven in elke situatie.
  In de faciliteit wordt getest op alle undercover gerelateerde competenties!
  Welke deze zijn is niet gekend maar geheimhouding staat centraal!
  TARIEVEN:


  De basisprijs voor Undercover bedraagt €140 voor 2, 3 of 4 spelers. Voor een extra speler betaal je €12,50 (max 5). Alle prijzen zijn incl. 6% BTW.


  VOOR WIE:

  Deze live escape room is geschikt voor zowel beginnende als ervaren escape room spelers. Undercover is niet geschikt voor jonge kinderen. Vanaf 12 jaar in gezinsverband is wel mogelijk. Tieners vanaf 15 jaar kunnen zonder volwassenen de test facility betreden. Verder zijn ALLE leeftijden geschikt.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking. Je kan uiteraard ook kiezen om met een persoon minder te starten. Hiervoor hoef je dan verder niets te doen.

  ESCAPETIME

  75'

  SPECIAL

  Different rooms

  PLAYGROUND

  100m²

  PUZZLES

  Skill puzzles

  GENRE

  Challenges

  FEAR FACTOR

  Exciting

  YOUR MISSION

  Undercover agent

  YOUR TEAM

  2 - 5 persons

  OUR ADVICE

  12+ (your own feeling)

  PRICE

  From €140

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  1 big surprise