Escaperoom 9Rooms

VANAF VRIJDAG 2 JULI 2021


9Rooms is de 1ste escape room in Europa met 9 kamers. Elk met een thematisch decor en verrassende challenges van elk 9 minuten! Teams van 4 of 5 spelers kunnen deelnemen aan de strenge en onconventionele selectieprocedure om beoordeeld te worden op kwaliteiten als communicatie, teamwerk en intelligentie. Wat er te wachten staat is niet bekend, maar geheimhouding staat centraal!

WAT MAAKT 9ROOMS UNIEK?


 • 100m² speelruimte
 • 9 verschillende kamers
 • 9 verrassende challenges
 • 9 minuten per kamer
 • exclusief ontwikkelde puzzels & sounds
 • realistisch decors
 • ideaal voor gezinnen en vriendengroepen van 4 of 5p.
 • TIP! Ook te spelen met 4 kids vanaf 12 jaar met 1 volwassenen in het team.

 • STORYLINE:


  Een internationaal mysterieus bedrijf biedt middels een strenge sollicitatieprocedure een geheime functie aan. Met een minimumloon van maar liefst €27k p/m is dit uiterst merkwaardig! Tijdens de mysterieuze sollicitatie zal je als team 9 verschillende uitdagingen moeten doorstaan, om beoordeeld te worden op kwaliteiten als communicatie, teamwerk en intelligentie! Volgens geruchten zou het gaan om een Farmaceutisch bedrijf, internationale wapenhandel of de Amerikaanse FBI- maar niemand lijkt het echt te weten. Het enigmatische bedrijf is omgeven door mysteries, waardoor speculaties zich in sneltreinvaart over het internet verspreiden.

  De spelers zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de strenge en onconventionele selectieprocedure. Ze zullen als groep verschillende uitdagingen moeten doorstaan, om beoordeeld te worden op kwaliteiten als communicatie, teamwerk en intelligentie. Wat er te wachten staat is niet bekend, maar geheimhouding staat centraal.
  Neem deel aan de strenge en onconventionele selectieprocedure.
  Als groep zal je 9 challenges moeten doorstaan!
  TARIEVEN:


  De prijs voor 9Rooms is €140 voor 4 spelers, welk het minimaal aantal spelers is voor deze game. Voor een extra speler betaal je 12,50 euro. Het maximaal aantal spelers is 5. Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking. Je kan uiteraard ook kiezen om met een persoon minder te starten. Hiervoor hoef je dan verder niets te doen.

  ESCAPETIME

  9' per room

  SPECIAL

  9 different rooms

  PLAYGROUND

  100m²

  PUZZLES

  Skill puzzles

  GENRE

  Challenges

  FEAR FACTOR

  Exciting

  YOUR MISSION

  Secret job selection

  YOUR TEAM

  4 - 5 persons

  OUR ADVICE

  12+ (your own feeling)

  PRICE

  €30,50 - €35 p/p

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  1 big surprise