VR escape room House of Fear "Cursed Souls"


Een huis met een verstikkende sfeer, snel flikkerende lichten en intimiderende geluiden die uit de muren komen. Hoewel er niemand binnen is (of wel…). Hoe dieper je in het verhaal van The House graaft, hoe meer The House je ziel binnendringt. De doden hebben de levenden nodig... .

WAT MAAKT DEZE HOUSE OF FEAR UNIEK?


 • Een spannend meeslepend verhaal.
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • 60 minuten speeltijd.
 • Realistisch interieur.
 • Enkel voor echte durvers!

 • STORYLINE:


  Een mysterieuze en brutale moord in een kleine stad schokte de lokale bevolking. Het gerucht gaat dat occultisten op een nacht de hele familie hebben vermoord en hun ziel hebben vervloekt, waardoor ze voor altijd in de muren zijn opgesloten.

  Kun jij dit ingewikkelde mysterie oplossen? Ben je echt klaar om elke hoek van deze donkere en sombere plek te verkennen om de arme, ongelukkige zielen van de familie te bevrijden? Denk lang en goed na. Als je faalt, zal The House je ziel voor altijd verslinden.

  Wie stort er als eerste in elkaar van de schrik?
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  Voor 2, 3 of 4 spelers

  De prijs voor een VR escape room naar keuze voor 2 spelers bedraagt €99. Per extra speler betaal je €19,50. Het maximum aantal spelers per escape room is 4. Kies uit 12 unieke escape-ervaringen voor een team van 2, 3 of 4 personen.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPE TIME

  60' including training

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  16+

  GENRE

  Thriller

  YOUR MISSION

  Survive

  EXTRA

  After photo

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Scarry