VR escape room House of Fear


Het is nacht en je zit opgesloten in een houten hutje in een verlaten bos. Spinnenwebben in de hoeken, stof op de grond en vervallen meubels tonen dat er geen enkel leven is.

Maar wat was dan de schim die je nog net hebt weten te spotten dankzij je bijna uitgedoofde kaars? Ontdek het in The House of Fear en ontsnap met 2 tot 4 personen in deze spannende escape.

WAT MAAKT DEZE HOUSE OF FEAR UNIEK?


 • Een meeslepend verhaal.
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • 60 minuten speeltijd.
 • Realistisch interieur.
 • Enkel voor echte durvers!

 • STORYLINE:


  Het houten huisje vol stof en spinnen blijkt al een enige tijd leeg te staan, of dat is toch wat jij denkt! Terwijl je probeert te begrijpen wat er hier allemaal is gebeurd, valt er slechts één ding op: dit huis wilt je niet meer laten gaan!

  Alle deuren en ramen om je heen zijn gesloten, er is geen elektriciteit aanwezig en het vlammetje van de kaars brandt nog net genoeg om de duistere kamers te verlichten. Je zit opgesloten in een onbekend huis dat je niet laat gaan, terwijl een silhouet langs je heen flits. Of was het misschien toch een truc van het licht en is jouw angst aan het overnemen?

  Wie stort er als eerste in elkaar van de schrik?
  VR ESCAPE TARIEVEN:


  De prijs bedraagt €32,50 per persoon. VR House Of Fear is gelijktijdig te spelen met 2, 3 of 4 spelers. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten tegen elkaar te strijden.

  Verschillende spelvarianten mogelijk in 1 tijdslot van 60 minuten:
  2, 3 of 4 spelers | spelen als groep

  In 2 of meerdere aaneensluitende tijdsloten:
  Vanaf 5 spelers | groepen (3-4 spelers) spelen na elkaar (afwisseling Lounge bar/VR). Let op, je boekt hiervoor meerdere tijdsloten!

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPE TIME

  60' including training

  YOUR TEAM

  2,3 or 4 people

  AGE

  14+

  GENRE

  Thriller

  YOUR MISSION

  Escape the cabin

  PRICE

  €32,50 p/p

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Dilapidated cabin