VR escape room Chernobyl


Beleef een meeslepend VR Chernobyl story escape game met tal van unieke opdrachten. De spookstad Chernobyl kan je zijn verhaal vertellen!

WAT MAAKT CHERNOBYL UNIEK?


 • Verken de spookstad op een veilige manier.
 • Je ziet en communiceert met elkaar in de game!
 • Je waant je echt in Chernobyl.
 • De uitdagingen vereisten teamwork!
 • Verhaal gedreven.

 • STORYLINE:


  Reis terug in de tijd om te zien of je de situatie waaruit het leek alsof er geen uitweg was, kunt veranderen. Wat is er gebeurd in de nacht van het ongeval en wat gebeurde er daarna? Vind antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord bleven! De spookstad Chernobyl kan je zijn verhaal vertellen.

  Probeer binnen 50 minuten deze uitdagende Chernobyl missie te voltooien.
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De startprijs voor een VR escape room is €99,50 voor 2 spelers. Voor de 3de en 4de speler betaal je €25 extra per persoon. Chernobyl is gelijktijdig te spelen met 2, 3 of 4 spelers. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen. Reserveer dan 2 VR escape rooms na elkaar of combineer met een Live escape room.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  ESCAPETIME

  50'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  12+

  GENRE

  Historical - Story

  YOUR MISSION

  Change the World

  EXTRA

  After photo

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Historical