VR escape room The Prison


Ontsnap als politieteam uit de gevangenis en bewijs dat je onschuldig bent. Na jullie recente onderzoek belandde je team zelf achter de tralies. Jullie zijn belazerd en zitten nu zelf in de gevangenis op basis van valse beschuldigingen! Je kan niemand vertrouwen!

WAT MAAKT DEZE VR PRISON ESCAPE UNIEK?


 • Spannend scenario.
 • Je begeeft je in een echte gevangenis.
 • Realistische en grote ruimtes.
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • Samenwerken is nodig om uit de gevangenis te ontsnappen.

 • STORYLINE:


  Jouw politieteam treedt al jaren op tegen zware criminele bendes, maar niemand is in de gevangenis beland. Bij de laatste politieoperatie is er een grote doorbraak geweest. Hierbij zijn zelfs diverse corrupte politiechefs opgepakt. Helaas heeft jullie team niet lang van dit succes kunnen genieten!

  Jullie zijn belazerd en zitten nu zelf in de gevangenis op basis van valse beschuldigingen! Gebruik al je moed en vaardigheden om te ontsnappen. Enkel zo kan je jullie naam zuiveren om te blijven vechten voor gerechtigheid.

  Ben jij in staat om met je team uit de gevangenis te ontsnappen en wraak te nemen op de corrupte agenten?
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  Voor 2, 3 of 4 spelers

  De prijs voor een VR escape room naar keuze voor 2 spelers bedraagt €99. Per extra speler betaal je €19,50. Het maximum aantal spelers per escape room is 4. Kies uit 12 unieke escape-ervaringen voor een team van 2, 3 of 4 personen.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR SHOOTER TIME

  60'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  12+

  GENRE

  Prison Escape

  YOUR MISSION

  Escape from Jail

  EXTRA

  After photo

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Exciting dark