VR escape room Survival


De bedoeling was om met je vrienden een onvergetelijke vakantie door te brengen. Hiervoor hebben jullie een privévliegtuig ingehuurd. Helaas draait jullie droomvakantie iets anders uit dan verwacht. Een blikseminslag treft het vliegtuig en stort neer naast een klein onbewoond eiland in de Stille Oceaan. Jullie overleven de vliegtuigcrash maar hulp is er niet op komst.

Ga op ontdekking op het eiland en probeer wat dan ook te vinden dat jullie kan helpen om in leven te blijven.

WAT MAAKT VR ESCAPE SURVIVAL UNIEK?


 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • Je zal creatief moeten zijn om te overleven.
 • Je begeeft je op een onbewoond eiland.
 • Deze escape room is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 9 jaar.

 • STORYLINE:


  De blikseminslag treft jullie vakantievliegtuig en stort neer! Door de inslag is de communicatieradio zwaar beschadigd. Wie weet hoe lang je moet wachten tot het zoekteam je vindt. Er zijn geen voorraden en niets dan wilde natuur om je heen. Het weer wordt slechter en je hebt een schuilplaats nodig. Onderzoek wat er op het eiland te vinden is en hoe je hiermee in leven kan blijven.

  Beschikken jullie over de nodige survival instincten om lang genoeg in leven te blijven totdat het opsporingsteam jullie komt redden? Enkel indien jullie erin slagen om het hoofd koel te houden maken jullie een kans om hier levend uit te komen.

  Beschikken jullie over de nodige survival instincten om lang genoeg in leven te blijven?
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De startprijs voor een VR escape room is €99,50 voor 2 spelers. Voor de 3de en 4de speler betaal je slechts €19,50 extra per persoon. Huxley is gelijktijdig te spelen met 2, 3 of 4 spelers. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen. Reserveer dan 2 VR escape rooms na elkaar of combineer met een Live escape room.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR ESCAPETIME

  60'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  9+

  GENRE

  Adventure

  YOUR MISSION

  Survive

  EXTRA

  After photo

  DIFFICULTLY

  Easy

  ATMOSPHERE

  Island