VR Escape room HUXLEY


Maak je klaar voor een stevige missie om het einde van de wereld tegen te houden! Alles wat jij en je team nodig hebt is adrenaline, een goede portie vechtlust en een echte winnaarsmentaliteit! Helpen jullie HUXLEY de wereld te redden?

WAT MAAKT VR HUXLEY UNIEK?


 • Futuristische omgeving.
 • Een meeslepende verhaallijn!
 • Je ziet en communiceert met elkaar in een virtuele wereld!
 • Puzzels die enkel maar in een VR wereld mogelijk zijn!

 • STORYLINE:


  Het jaar 3007:

  De wereld zoals we hem kenden, is niet meer. De mensheid is aan het uitsterven en machines heersen over de wereld. Alles wat ooit groen zag, is nu volledig vernietigd. Jij en je team zijn de laatste overgeblevenen en het is jullie missie om HUXLEY te helpen. Wees snel, want het einde van de wereld is nabij!

  Red de wereld binnen de tijd of kijk toe op zijn ondergang!
  VR ESCAPEROOM TARIEVEN:


  De startprijs voor een VR escape room is €99,50 voor 2 spelers. Voor de 3de en 4de speler betaal je slechts €19;50 extra per persoon. Huxley is gelijktijdig te spelen met 2, 3 of 4 spelers. Grotere groepen hebben de mogelijkheid om in meerder tijdsloten na elkaar te spelen. Reserveer dan 2 VR escape rooms na elkaar of combineer met een Live escape room.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  VR EXPERIENCE

  60'

  YOUR TEAM

  2, 3 or 4 people

  AGE

  12+

  GENRE

  Science-fiction

  YOUR MISSION

  Safe the world

  EXTRA

  After photo

  DIFFICULTLY

  Difficult

  ATMOSPHERE

  Futuristic