112 LIER


Bij deze Outdoor escape werk je in opdracht van de Politie.

Je zal binnen exact 112 minuten een drugslading van een bende, genaamd Marco V, moeten onderscheppen! Om dit alles binnen de tijd te onderzoeken zal uw team zich verplaatsen met professionele e-steps! Je zal als burgerteam in opdracht van de Politie een ruim aantal verdachte locaties in en rond Lier moeten onderzoeken! Tijdens jullie opdracht zal je in contact blijven met de Politie die waar nodig ondersteuning zal bieden.

Van 3 tot 8 spelers.

Tot 6 spelers kan je in 1 team spelen. Vanaf 6 spelers speel je gelijktijdig in battle modus met 2 teams!
Onderschep de nieuwe XTC transsport van Marco V binnen 112 minuten.
WAT NEEM JE MEE?

Alle noodzakelijk uitrusting voor 112 LIER krijg je mee!

 • Tablet
 • Rugzak
 • Bewijsmateriaal
 • Hulpmiddelen
 • Politiedossier
 • E-Step
 • Helm

  Afhankelijk van het weer kan je warme kleding aantrekken, handschoenen of voor de veiligheid een regenjasje meenemen. Bij regenweer zal de opdracht naar een nieuwe datum verplaatst worden.

 • STORYLINE:


  Jouw doel is duidelijk: Onderschep de nieuwe XTC transactie van Marco V binnen 112 minuten.
  Ontdek Lier op een unieke manier en maak samen plezier!
  112 LIER TARIEVEN:


  De basisprijs voor 112 LIER bedraagt €175 voor 3 of 4 spelers. Per extra speler betaal je €25. Prijzen zijn inclusief het gebruik van een e-step met helm en spelersuitrusting. Het maximum aantal spelers is 8. Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  VOOR WIE:


  Undercover LIER is geschikt voor escape room liefhebbers, bedrijfsuitjes, vrijgezellen en families. Minimum leeftijd is 16 jaar. Heb je nog vragen aarzel dan niet om ons te contacteren via info@thestart.be of WhatsAPP

  ZIEKTE/WEER:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door de weersomstandigheden of ziekte je geboekte outdoor escape niet kan doorgaan. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  ESCAPETIME

  112'

  PLAYERS

  3-8 people

  TEAMS

  1 or 2

  TECHNIC

  GPS & AR

  GENRE

  Outdoor escape

  YOUR MISSION

  Find XTC

  PRICE TEAM

  From €175

  AGE

  Medium