Outdoor escape room Undercover Lier
(wandel en e-step edition)


Onderzoek als een undercover burgerteam in opdracht van de Politie verdachte plaatsen in en rond Lier en onderschep tijdig een nieuwe drugslading.

Zoek uit op welke locatie een nieuwe transactie zal plaatsvinden en onderschep deze lading XTC voor de transactie kan doorgaan! Volgens onze infiltrant zou deze in het centrum of aan de rand van Lier plaatsvinden. Jullie escape teams zullen dit binnen een tijdspanne van 240 minuten (wandel-editie) en 180 min (e-step edition) tot op het bod moeten uitzoeken!

Je gaat op pad met bewijsmateriaal en hulpmiddelen die je bij deze moeilijke opdracht zal helpen. Ook krijg je een tablet mee op missie waarmee enkel jullie undercover team zaken zal kunnen waarnemen. Dit met behulp van Augmented Reality (AR).
Deze outdoor escape room is uitdagend en alleen weggelegd voor de slimste undercoverteams.

Vanaf 4 tot 12 spelers, VANAF 9 JULI TOT 30 SPELERS!

Speel je Undercover LIER graag per step? Huur dan een E-STEP incl helm voor slechts €10 (tot 10 spelers)!

11km escape route


Deze outdoor escape room speel je met 1 of 2 teams (vanaf 9 juli tot 5 teams). De opdracht start vanuit TheStart EscapeRooms en neemt exclusief briefing 240 minuten in beslag. Kies je voor onze elektrische step versie ben je 180 onderweg!
Undercover LIER is uitermate geschikt voor teams die houden van escape opdrachten en een stevige e-step rit.
https://thestart.be/wp-admin/post.php?post=1108&action=edit#

WAT MAAKT DEZE OUTDOOR ESCAPE ROOM UNIEK?


 • GPS gestuurde opdrachten in en rond LIER.
 • Extra lange escapetijd van 240 min (wandel-edition) & 180 min (e-step edition).
 • Route van ruim 10 km.
 • Van 4 tot 12 personen (vanaf 9 juli tot 30 personen (e-step edition tot 10 spelers).
 • Huur een e-step voor slechts €10 incl helm.
 • Combinatie mogelijk met wandel en e-step versie. 1 team kan bv wandelen en 1 team met de e-step!

 • STORYLINE:


  We kennen ze allemaal, de mannen van het snelle geld. De mannen in mooie auto’s, grote huizen en wonderschone jonge vrouwen. Hoe komen ze aan deze rijkdom? … Drugs? Dit is een vraag voor de opsporingsdiensten van de locale Politie. Wie zijn deze personen en waar is hun volgende drugszending verstopt?

  Volg Marco V. tijdens de Undercover missie. Een crimineel die Lier heeft overspoeld met drugs en agressie jegens zijn concurrenten.


  Jouw doel is duidelijk: Onderschep de nieuwe XTC transactie van Marco V.

  Als dit gebeurt kan hij geen kant meer op! Werk samen met je team en gebruik je tablet met GPS gestuurde hotspotlocaties die door de Politie worden aangegeven. Je krijgt bewijsmateriaal, gevonden voorwerken en dossiers mee. Je zal verschillende hotspots observeren. Zodra je voldoende detailinformatie hebt kunnen verzamelen kan je misschien op tijd de volgende drugstransactie onderscheppen.

  Het is een race tegen de klok om de geplande drugstransactie voor te zijn!

  Ga als burger undercover team op zoek naar een locatie waar de volgende drugstransactie doorgaat en onderschep deze. Dit te voet of per e-step!
  OUTDOOR ESCAPE ROOM TARIEVEN:


  De prijs bedraagt €29,50 per persoon. Undercover LIER speel je gelijktijdig als battle met 2 teams van elk 4 tot 6 personen. De E-STEP edition speel je in 2 teams van elk 4 of 5 personen.

  NEW: kies je voor de e-step edition betaal je slechts €10 per voor de huur van een professionele E-STEP incl helm! Dit voor een periode van 3 uur!

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  VOOR WIE:


  Deze Outdoor escape room is geschikt voor escape room spelers die houden van een uitdagende GPS gestuurde opdrachten. Uitermate geschikt voor teambuildings, vrijgezellen, families, scholen en escape fanaten. Tieners vanaf 16 jaar kunnen zonder volwassenen de Outdoor spelen en vanaf 12 jaar in gezinsverband. Verder zijn ALLE leeftijden geschikt.

  Kan niet iedereen met de E-STEP gaan? Dan is het ook mogelijk om de wandel en de stepversie te combineren. 1 team zal dan wandelen en het andere team met de E-STEPS gaan! Vraag een aanpassing via info@thestart.be of stuur een WhatsAPP

  WAT NEEM JE MEE


  Breng alvast goed weer mee en stapschoenen als je voor de wandelversie kiest. Omdat deze editie 4 uur duurt kan je best een kleine snack en een flesjes water meenemen, zodat jullie extra energie kunnen opdoen tijdens deze race tegen de klok. Is ook te koop bij TheStart. Voor de e-step editie krijg je 3 uur op de klok! Hiervoor adviseren we je een fietshelm mee te brengen.

  ZIEKTE/WEER:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door de weersomstandigheden je geboekte outdoor escape niet kan doorgaan. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  ESCAPETIME

  180-240

  TOTAL PLAYERS

  4 tot 30

  ONE TEAM

  4-6 people

  TECHNIC

  GPS & AR

  GENRE

  City walk/e-step

  YOUR MISSION

  Find the XTC

  PRICE

  €29,50 p/p

  SPECIAL

  E-step edition + €10