Outdoor escape room Undercover Lier


Infiltreer als undercover burgerteam in een groot drugsnetwerk en zoek uit op welke locatie de volgende drugstransactie zal doorgaan. Volgens onze infiltrant zou deze in het centrum of aan de rand van Lier plaatsvinden. Jullie escape teams zullen dit binnen een tijdspanne van 210 minuten tot op het bod moeten uitzoeken!

Je gaat op pad met een koffer met gadgets die je bij deze moeilijke opdracht zal helpen. Ook krijg je een tablet mee op missie waarmee enkel jullie undercover team zaken zal kunnen waarnemen. Dit met met behulp van Augmented Reality (AR).
Deze outdoor escape room is uitdagend en alleen weggelegd voor de slimste undercoverteams.

Vanaf 6 tot 25 spelers

11km escape route


Deze outdoor escape room is geschikt voor bedrijfsgroepen die spelen met 2 tot 5 escape teams. Vanaf 1 april is onze outdoor opnieuw speelbaar! De undercover outdoor missie kan doorgaan op verschillende momenten. De opdracht start vanuit TheStart EscapeRooms en neemt exclusief briefing 210 minuten in beslag.
Deze outdoor Undercover escape room is uitermate geschikt voor bedrijfsgroepen, grote families en vrijgezellen teams die houden van uitdagende opdrachten en een stevige wandeling.
https://thestart.be/wp-admin/post.php?post=1108&action=edit#

WAT MAAKT DEZE OUTDOOR ESCAPE ROOM UNIEK?


 • GPS gestuurde opdrachten in en rond LIER.
 • Extra lange escapetijd van 210 minuten.
 • Wandelroute van ruim 10 km.
 • Van 6 tot 25 personen.
 • 2, 3, 4 of 5 teams strijden tegen elkaar.
 • Van 3 tot 5 personen per team (optimaal 4p).
 • Deze escape room bevat Augmented Reality (AR) opdrachten.
 • 100% coronaproef.

 • STORYLINE:


  We kennen ze allemaal, de mannen van het snelle geld. De mannen in mooie auto’s, grote huizen en wonderschone jonge vrouwen. Hoe komen ze aan deze rijkdom? … Drugs? Dit is een vraag voor de opsporingsdiensten van de locale Politie. Wie zijn deze personen en waar is hun volgende drugszending verstopt?

  Volg Marco V. tijdens de Undercover missie. Een crimineel die Lier heeft overspoeld met drugs en agressie jegens zijn concurrenten.


  Jouw doel is duidelijk: Ontmasker Marco en onderschep zijn volgende zending. Als dit gebeurt kan hij geen kant meer op. Werk samen met je team en gebruik je tablet en de koffer met gadgets om in de stad verschillende hints te vinden over de locatie van de drugsvoorraad.

  Het is een race tegen de klok! Als Marco V. erachter komt dat je naar zijn voorraad op zoek bent zal de hel losbarsten… Vind de locatie en ontmantel Marco V. zijn imperium.

  Volg als undercover team een crimineel die Lier heeft overspoeld met drugs en agressie jegens zijn concurrenten.
  OUTDOOR ESCAPE ROOM TARIEVEN:


  De prijs bedraagt 165 euro per team. Deze outdoor city escape room is voor teams van 3 tot 5 personen (aanbevolen 4p/team). Undercover outdoor speel je gelijktijdig met 2, 3, 4 of 5 teams. De teams zullen tegen elkaar strijden om als eerste de locatie waar de volgende drugstransactie doorgaat te ontmaskeren. Elk team krijgt zijn eigen uitrusting mee.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE/WEER:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door de weersomstandigheden je geboekte outdoor escape niet kan doorgaan. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.

  ESCAPETIME

  210'

  ONE TEAM

  3-5 people

  NUMBER OF TEAMS

  2 tot 5 teams

  TECHNIC

  GPS & AR

  GENRE

  City walk

  YOUR MISSION

  Demakers the drug criminal

  PRICE TEAM

  €165

  DIFFICULTLY

  Medium