La Casa DEL Oro speel je gelijktijdig van 15 tot 26 spelers


La Casa is ideaal voor vrijgezellen party's, vrienden- en bedrijfsgroepen die gelijktijdig een originele VR Battle Puzzle Escape willen ervaren. Alle teams zullen tegen elkaar strijden om als eerste de geldkluis te openen. Wil je met meer dan 26 personen spelen? Dan splitsen we jullie team op in 2 La Casa teams die na elkaar spelen of combineren we dit gelijktijdig met onze LIVE escape rooms of 404LiER.

Blind vertrouwen is noodzakelijk!


La Casa VR is een uniek concept waarbij je als battle team gewapend met een koffer en een VR bril zeer intens zal moeten samenwerken. De strijd zal losbarsten om als eerste de geldkluis te kunnen openen.

Communicatie is cruciaal. Werk samen, deel informatie en blijf gefocust. Alleen door een hecht team te vormen, kunnen jullie de uitdagingen overwinnen en de kluis openen. Jullie hebben 60 minuten de tijd. Dat is alles wat jullie hebben om de training van Dé Professor te voltooien en de kluis te kraken. Enkel de beste gaan het redden!
La Casa speel je gelijktijdig van 15 tot 26 spelers in battle teams van elk 2 of 3 personen.
WAT MAAKT DEZE LA CASA DEL ORO UNIEK?

 • Speel gelijktijdig tot 26 spelers in 1 ruimte in 8 battle teams.
 • Uitdagende opdrachten waarbij communicatie cruciaal is.
 • Geschikt voor grote vrienden- en bedrijfsgroepen.
 • 60 minuten.
 • Intense samenwerking per team.
 • Starturen & catering op aanvraag.

 • LA CASA VR


  Jullie zullen deel uitmaken van een battle team, gewapend met koffers en VR-brillen. Jullie doel is simpel maar uitdagend: als eerste de geldkluis openen. Maar wees gewaarschuwd, dit is geen gewone escape room. Jullie zullen moeten samenwerken als nooit tevoren, vertrouwen op elkaar en elkaars vaardigheden benutten om te slagen.

  La Casa VR is gebaseerd op de immens populaire Netflix-serie La Casa de Papel.

  Kan jij binnen 60 minuten de training van Dé Professor afronden?
  LA CASA DEL ORO TARIEVEN:


  De prijs bedraagt €32,50 (incl BTW) per persoon. La Casa is te boeken vanaf minimaal 15 personen. Catering is hierbij op aanvraag mogelijk. La Casa Del Oro is te spelen op een startuur & dag naar keuze. Contacteer ons om een juiste datum/uur af te spreken.

  TIP: Wens je een ruimer programma met 2 escape rooms? Combineer La Casa aansluitend met onze verschillende andere LIVE escape rooms of 404LIER.

  Alle prijzen zijn incl.6% BTW.

  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door ziekte of onvoorziene omstandigheden je geboekte VR escape niet kan doorgaan. Tot 48u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking aanpassen. Dit kan dmv een link in de bevestigingsmail van je boeking.
  Kan uw team binnen de 60 min de kluis openen?
  ESCAPETIME

  60'

  BATTLE TEAM

  2-3 people

  PLAYERS

  15 - 26

  UNIQUE

  Large groups

  GENRE

  VR Battle Escape

  LANGUAGE

  Dutch

  PRICE

  €32,50

  DIFFICULTLY

  Medium