Escaperoom Harbor Hotel

LIVE HARBOR HOTEL ESCAPE ROOM


Het Harbor Hotel, een architectonisch juweeltje, is ontstaan uit de droom van Herman en Ann Biesma. Echter, achter de glanzende façade van het hotel aan de haven, schuilde een complexe realiteit. Ann Biesma, een vrouw wiens glimlach de harten van reizigers verwarmde, was gevangen in een hel van huiselijk geweld.

Een schokkende tragedie heeft zich voltrokken in het Harbor Hotel. Ann Biesma werd gevonden na wat lijkt op een zelfmoord, een gebeurtenis die diepe sporen heeft nagelaten.

In een onverwachte wending van het lot is de rol van het leiden van het Harbor Hotel nu overgedragen aan haar zoon, Dieter Biesma. Deze jonge erfgenaam, die al eerder in de schaduw van het hotel leefde, staat nu voor de uitdaging om het erfgoed van zijn ouders voort te zetten.

Stap jij in de voetsporen van Dieter?

HARBOR HOTEL DETAILS

 • Type: Mystery Thriller
 • Formaat: ruim
 • Puzzels: uitdagend
 • Angstfactor: te spelen met en zonder live acteur
 • Escapetijd: helaas tot je kan ontsnappen. Tussen 60 en 90 min.
 • Taal: Nederlands & Engels
 • Team: voor teams van 2 t.e.m. 7 personen.
 • Teamfoto: digitaal
 • Nabespreking: met foto’s & movies

 • STORYLINE:


  Het Harbor Hotel werd opgericht in de jaren ’90 door Herman en Ann Biesma, samen met hun zoon Dieter zorgde ze ervoor dat het een prettig verblijfplaats was voor diverse reizigers uit binnen- en buitenland.

  Dieter is een onzekere jongeman en dat is allemaal gekomen door zijn moeilijke jeugd. Op de basisschool had hij het al heel moeilijk met de aanhoudende pesterijen en in het middelbaar werden deze alleen maar erger! Ook het leven thuis was voor Dieter niet al te prettig, dankzij zijn vader die Dieters moeder regelmatig mishandelde. Dieter die dacht dat het niet erger kon worden, kwam voor de grootste schok in zijn leven te staan. Heel zijn wereld stond op zijn kop…
  Binnen deze escape room neem je de taken van Dieter over die is omgedoopt tot tijdelijke Hoteleigenaar.   TARIEVEN:


  De basisprijs voor het Harbor Hotel bedraagt €219,50 voor 2, 3 of 4 spelers. Per extra speler betaal je €19,50. Het maximum aantal spelers is 7. Voor de optimale puzzelervaring speel je met 3 tot 6 spelers. Alle prijzen zijn incl. 6% BTW.


  VOOR WIE:

  Deze live escape room experience is geschikt voor zowel beginnende als ervaren escape room spelers, Harbor Hotel is niet geschikt voor jonge kinderen. Vanaf 14 jaar in gezinsverband is wel mogelijk, althans als ze van spanning houden! Tieners die 16 jaar zijn of worden kunnen zonder volwassenen een bezoekje brengen aan Harbor Hotel. Verder zijn ALLE leeftijden geschikt.


  MET OF ZONDER LIVE ACTEUR

  Bij TheStart begrijpen we dat iedereen zijn eigen voorkeur heeft als het gaat om de escape room ervaring. Daarom zijn we verheugd aan te kondigen dat je nu de mogelijkheid hebt om onze spannende escape room te beleven zonder de deelname van een live acteur.

  Deze nieuwe optie kun je kiezen tijdens het boekingsproces en is perfect voor teams die liever zonder de extra intensiteit van een live acteur spelen, maar nog steeds willen genieten van de uitdagende puzzels en het meeslepende verhaal van het Harbor Hotel. De escape room behoudt al zijn mysterie en spanning.

  Of je nu kiest voor de ervaring met of zonder acteur, je kunt rekenen op een onvergetelijke tijd vol uitdagingen en ontdekkingen. Maak je klaar om de geheimen van het Harbor Hotel te ontrafelen op de manier die het beste bij jou past!


  ZIEKTE:


  Het kan helaas altijd voorvallen dat door omstandigheden je samengesteld escape-team niet voltallig kan aanwezig zijn. Tot 6u voor het geplande startuur kan je eenvoudig zelf de boeking verplaatsen. Dit kan d.m.v. een link in de bevestigingsmail van je boeking.


  ESCAPETIME

  60-90 minutes

  SPECIAL

  With actor

  PLAYGROUND

  109m²

  EXTRA

  After photo's / movies

  GENRE

  Mystery Thriller

  FEAR FACTOR

  Very exciting

  YOUR MISSION

  Escape Dieter's world

  YOUR TEAM

  2 - 7 persons

  AGE

  14+ (your own feeling)

  PRICE

  From €219,50

  DIFFICULTLY

  Medium

  ATMOSPHERE

  Hotel